Maria Teresa Campos i Edmundo Arrocet

Maria Teresa Campos i Arrocet, a punt de trencar la seva relació

El còmic va més d'un mes que està de viatge a Xile

La relació de Maria Teresa Campos i Edmundo Arrocet no està passant pel seu millor moment.  És cert que només la parella sap en quin estat es troba el seu amor, ara bé, l'absència de més de dos mesos per part del còmic està fent saltar totes les alarmes.

Concretament, Arrocet fa més d'un mes que està de viatge a Xile, presumptament, per acompanyar a la seva filla en el dol de la mort de la seva mare i, a banda, per a solucionar alguns problemes burocràtics i familiars relacionats amb una herència. No obstant això, sembla que el viatge ja s'està allargant més del compte i, per tant, els rumors sobre infidelitats van creixent dia a dia.

Carmen Borrego defensa la relació i diu que tot està bé

Davant aquesta incertesa creixent i diària, la filla petita de la Campos, Carmen Borrego, va assegurar a 'Viva la vida' que la relació de la seva mare està bé i que Arrocet arribarà a Espanya en una setmana. En aquest sentit, ha recordat que ja fa cinc anys que són parella i que, des de llavors, han estat moltes les persones que han esperat una ruptura. «Sempre està en dubte la seva relació. Fa cinc anys que dubten que aquesta relació existeixi i sigui sòlida», recrimina Borrego. 

Carmen Borrego, la filla de Maria Teresa Campos
Carmen Borrego assegura que la relació de la parella és bona | Telecinco

 

La bomba que té entre mans un col·laborador de 'Sálvame'

D'altra banda, el col·laborador de 'Sálvame' Jesús Manuel, sembla que té proves i raons per pensar que la relació ha arribat al seu fi. Segons el periodista, ja estan començant a córrer algunes imatges d'Arrocet amb una tercera persona a Xile. De moment, assegura, sembla que manté el lligam amb la Campos, però de fer-se públiques les imatges, tot podria canviar d'un moment a un altre.

Jesús Manuel a 'Sálvame'
El periodista Jesús Manuel va deixar caure la possibilitat d'una infedilitat | Telecinco

 

«Ens hem quedat curt per Teresa Campos, preocupació hi ha, perquè porta un mes i deu dies a Xile, parlen poc i la informació, que és el que s'explica a la revista, és què fa allà, sobrevola que hi ha algunes fotos, jo no les he vist», explicava el col·laborador. Així doncs, ara només queda esperar l'arribada d'Arrocet a Espanya i veure com soluciona la parella la que podria ser la crisi més gran de la seva història d'amor.

També et poden interessar...