Imatge d'arxiu d'Olvido Hormigos amb el cabell tenyit de rossa

Un perfil de Twitter publica fins a 20 sexys fotografies d'Olvido Hormigos

Fins al moment, es desconeix l'autoria del compte, ja que tampoc està inscrit com a cap club de fans

Olvido Hormigos va saltar a la polèmica fa uns anys per protagonitzar un vídeo en el qual se la podia veure masturbant-se a la seva habitació. Des de llavors, va deixar la seva feina com a regidora d'un ajuntament, però va saltar a la fama i s'ha passejat per multitud de platós de televisió.

Ara, molts anys després, algunes de les seves imatges més sensuals han tornat a inundar les xarxes socials, en aquest cas, Twitter. Tot va començar amb una foto de resposta a uns 'haters' que li van dir que era una «vella ridícula». Com a resposta, ella va publicar una explosiva imatge. 

Fins a 20 imatges clarament eròtiques

Ara bé, els dubtes sobre la responsabilitat que hi ha darrere d'aquest compte de Twitter van començar a créixer quan, després d'aquella imatge, van pujar fins a vint més amb un evident to sexual. Es tracten d'imatges que han estat publicades en altres ocasions en reportatges que Hormigos ha pactat amb revistes com Interviu i Primera Línea.

En aquestes, es poden veure a l'expolítica sense samarreta ensenyant completament els pits, mullada amb aigua, en una piscina o, fins i tot, en un estable. En totes elles es pot apreciar com Hormigos sedueix a la càmera i que, la intenció primera d'aquestes, és seduir al personal que les vegi. 

Aquest compte de Twitter va ser obert el passat mes de maig del 2019, des de llavors s'acostumen a publicar imatges d'aquest caire eròtic, tot i que també algunes d'ella amb el seu grup d'amics. Fins al moment, es desconeix l'autoria del compte, ja que tampoc està inscrit com a cap club de fans. Mentrestant, els seus fans gaudeixen de les seves instantànies més sexys.