Orestes i Jero han disputat més de 70 enfrontaments per aconseguir guanayar el bot acumulat

Jero podria guanyar els 766.000 euros de bot de 'Pasapalabra'

Els seguidors del programa especulen sobre què passarà al programa de demà després de l'enigmàtica promoció

Els fidels seguidors del famós programa que ocupa tots els vespres de Telecinco, 'Pasapalabra', estaran pendents d'allò que passarà a l'emissió de demà, dijous 1 d'agost, a partir de les 20.05 hores. Jero, de Salamanca, i Orestes, de Burgos, ja són els habituals del programa i és que els dos concursants s'han vist les cares en més de 70 enfrontaments durant les diverses proves i sobretot durant la gran prova final, la del 'rosco' del programa. 

Jero podria guanyar els 766.000 euros del bot de 'Pasapalabra' aquesta nit
Jero podria guanyar els 766.000 euros del bot de 'Pasapalabra' demà | Telecinco

 

766.000 euros de bot acumulat

El concurs televisiu presentat per Christian Gálvez  podria tenir un guanyador demà a la nit o això és el que especulen molts dels espectadors de 'Pasapalabra' després de l'enigmàtica promoció que la cadena ha emès avui: «Jero, el dijous passarà quelcom que no t'imagines. No t'ho pots perdre». Així doncs, els seguidors estan convençuts que el duel entre Jero i Orestes arribarà avui a la seva fi.

Així doncs, es podria donar el cas que el professor d'universitat que fa més de dos mesos que s'enfronta al seu rival Orestes, amb qui manté molt bona relació, pugui endur-se els 766.000 euros acumulats al bot el vespre de demà.   

També et pot interessar...