Marta Gayá i el rei Joan Carles

El rei Joan Carles podria veure's amb la seva amant, Marta Gayá

Amb motiu del funeral a Suïssa del seu amic en comú, Zou, que ha mort a causa d'una leucèmia

El rei Joan Carles és possible que en les darreres hores s'hagi retrobat amb una de les seves amants a Suïssa. Es tracta de la socialité mallorquina Marta Gayá, qui va mantenir una relació secreta amb el monarca emèrit durant almenys dues dècades. 

En cas d'haver-se trobat, els dos antics amants ho haurien fet per un motiu gens alegre i optimista: la mor del seu amic Zourab Tchokotúa.  El príncep que actualment vivia a Rabat, Marroc, va morir la setmana passada després d'una llarga lluita contra la leucèmia que, finalment, no ha pogut vèncer.

Zou, el gran amic del rei emèrit

Zou, com el coneixien entre els amics, va ser un referent d'amistat en la infantesa del rei Joan Carles i, ja en la seva maduresa, van seguir mantenint viva la seva amistat. Zou va estar molts anys vivint a Mallorca i, de fet, és qui va aconseguir que la Diputació de la capital de les Illes Balears cedís el Palau de Marivent a la família reial espanyola per a passar les seves vacances d'estiu.

Finalment, Zou va haver d'abandonar Mallorca després de veure's immers en diverses trames de corrupció. Des de llavors vivia a Rabat, lloc que no ha estat impediment per a seguir mantenint relació amb el rei emèrit espanyol.

L'amic del rei Joan Carles, Zou
Zou ha mort a causa d'una leucèmia | EFE

 

Una competició que el podria allunyar del seu fill, el rei Felip VI

Així doncs, tot i que és possible que el rei Joan Carles s'hagi retrobat amb Marta Gayá, altres informacions constaten que era força complicada la visita del monarca a Suïssa, ja que se l'espera per aquest dimecres en el Mundial de Vela de Finlàndia com a patró del Bribó 500.

D'altra banda, si Joan Carles participa en aquest certamen, no sembla que vagi a coincidir amb el seu fill a la Copa del Rei Mapfre, que ha començat aquesta setmana a Mallorca. En aquest sentit, a hores d'ara també es desconeix quan viatjarà la reina Letícia a Mallorca, ja que tot apunta al fet que esperi a les seves filles que es troben de campaments als Estats Units.

El rei Joan Carles
El rei Joan Carles viatja a Finlàndia per una competició | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...