jd

'Joc de cartes' torna amb novetats i amb el millor restaurant entre vinyes del Priorat

El programa, que s'estrena aquesta nit amb el primer 'Joc de cartes estiu', s'emetrà a TV3 a les 21.55 hores

Arriba un dels moments més esperats i desitjats per l'audiència de TV3. Aquesta nit, a les 21.55 hores, s'estrena el primer programa de la temporada de 'Joc de cartes estiu', amb el popular cuiner Marc Ribas al capdavant i amb l'objectiu de trobar el millor restaurant de l'estiu a Catalunya.

Concretament, l'emissió d'avui se centrarà a buscar el millor restaurant entre vinyes del Priorat, i servirà per escalfar motors de cara al setembre, que serà quan la versió estival arribarà a la seva fi i començarà la que serà la tercera temporada del programa.

Aparició de diversos personatges famosos

Així les coses, està previst que aquesta edició especial sigui d'allò més diversa i contingui moltíssimes sorpreses que enganxin i entusiasmin a l'espectador. Per exemple, la temporada comptarà amb l'aparició d'alguns famosos catalans de la talla de Gemma Mengual o Andrés Velencoso —noms avançats per 'Yotele'—, els quals mostraran la seva faceta més íntima i desconeguda.

Però no només això. També està previst que Ribas i l'equip visitin les Terres de Ponent o gaudeixin d'un àpat en restaurants amb piscina, mentre el xef es dedica a posar a prova els locals a la vegada que mostra a l'audiència els productes més típics i bons de tot el territori català.

'Joc de cartes estiu' buscarà la novetat

En definitiva, que el mateix cuiner ha fet unes declaracions recollides a 'El Periódico' on ha fet patent que el contingut de 'Joc de cartes estiu' buscarà la novetat, fugint dels 'xiringuitos' típics de la platja: «Sortim del que és convencional perquè ens agrada conèixer els racons que la gent no coneix habitualment i els 'xiringuitos' de platja estan molt bé, però ja els tenim molt vistos, i volíem sortir una mica d'això».

A més, els nous capítols també inclouran com a novetat unes entradetes que, segons el xef català, «sorprendran». En aquest sentit, ha explicat que els espectadors riuran molt i que, fins i tot, podran veure exercint d'actor al cuiner «fins a 18 vegades».

També et pot interessar...