Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alex Teixidó

Ares Teixidó sedueix les xarxes amb un vestit ple de transparències

En l'actualitat, la periodista lleidatana està enamorada de l'empresari d'hostaleria barceloní Albert Estragués

Alex Teixidó
La periodista col·labora en un programa esportiu de Gol TV | Instagram (aresteixido)

 

La periodista lleidatana Ares Teixidó ha tornat a fer-ho. Ha tornat a incendiar les xarxes amb una de les seves fotografies més sexys, atrevides i sensuals. 

En aquesta ocasió, l'actual col·laboradora del programa esportiu 'Los Infiltrados al gol' de Gol TV, ha escollit un vestit amb transparències que deixa a la imaginació del qui el miri zones tan delicades com els pits. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Més de 13.000 'likes' per una explosiva fotografia

Amb el títol «Llarga vida a les transparències i a les mirades que a vegades parlen de més», Teixidó no va dubtar en mostrar-se al seu perfil d'Instagram en una actitud insinuant que va provocar que, en pocs minuts, ja tingués milers de 'likes' i de comentaris.  En l'actualitat, la publicació ja té més de 13.000 'lilkes' i ha aconseguit els comentaris de personatges públics com Sofia Suescun. Però aquesta no és la primera vegada que Teixidó s'anima a ensenyar parts del seu cos a través de les seves xarxes socials.

En altres ocasions, també se l'ha pogut veure en biquini o nua d'esquenes en una impressionant banyera d'un hotel d'Eivissa. La lleidatana no té cap problema en ensenyar el seu cos i mostrar la seva part més sensual a tots els seus seguidors. De fet, aquests dies està omplint el seu perfil de fotografies en banyador, ja que es troba de vacances i aprofita per a lluir més que mai el seu delicat cos. En l'actualitat Teixidó està enamorada de l'empresari d'hostaleria barceloní Albert Estragués.

També et poden interessar...