Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó i la seva parella

Ares Teixidó declara el seu amor a la seva parella, un empresari barceloní

Es tracta d'Albert Estragués, de 36 anys, i un dels socis del Grup Lancaster, de restauració i oci en la zona de Castelldefels i Gavà de Mar

Alex Teixidó
La periodista ha declarat el seu amor per la seva parella a través de les xarxes socials | Instagram (aresteixido)

 

La periodista lleidatana Ares Teixidó està d'enhorabona. I ho està perquè, per fi, ha trobat l'amor de la seva vida. Es tracta d'Albert Estragués, de 36 anys, i un dels socis del Grup Lancaster, de restauració i oci en la zona de Castelldefels i Gavà de Mar.

Des de fa uns mesos han estat diverses les ocasions en les quals Teixidó ha deixat entreveure la seva situació sentimental. Però aquesta setmana ho ha confirmat rotundament amb una declaració d'amor sense precedents que ha publicat a Instagram amb motiu de l'aniversari d'Albert. Acompanyada d'una imatge d'un pastís en forma de cor amb la fotografia impresa dels dos, Teixidó ha publicat un text que deixa poca més a dir. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Unes paraules sortides del cor

«T'estimo. Et vull veure somriure cada dia. Et vull veure agafant-me de la mà en qualsevol moment. Et vull petonejant-me com si m'anés a acabar, com si fos sempre la primera vegada. Et vull en cada moment que ens ha fet més forts, que ens ha unit més. Et vull en cadascuna de les meves pors, per a superar-les al meu costat», diu Teixidó.

Però el missatge no acaba aquí i segueix tot dient que: «Et vull sense roba en el nostre llit i abraçant-nos totes les nits. Et vull en cadascun dels nostres viatges, experiències i bogeries. T'estimo per tornar-me completament boja, d'amor. Et vull enamorant-me cada dia, com fins ara. Et vull a tu, a nosaltres i a la teva forma de ser amb mi. Feliç aniversari a l'encert més gran de la meva vida».

Gràcies a les històries d'Instagram que la lleidatana ha anat publicant aquests dies també hem pogut esbrinar quin ha estat el seu regal al seu amor.  Teixidó ha sorprès l'empresari amb una màgica nit en una cabana a dalt d'un arbre. L'estança era veritablement envejable i molt romàntica, més enllà de les vistes, per tenir un foc a terra i mil i un detalls que, de ben segur, van servir per a celebrar l'aniversari com es mereixia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te quiero. Te quiero ver sonreír cada día. Te quiero ver agarrándome de la mano en cualquier momento. Te quiero besándome como si me fuera a acabar, como si fuera siempre la primera vez. Te quiero en cada bache que nos ha hecho más fuertes, que nos ha unido más. Te quiero en cada uno de mis miedos, por superarlos a mi lado. Te quiero ver sin ropa en nuestra cama y abrazándonos todas las noches. Te quiero en cada uno de nuestros viajes, experiencias y locuras. Te quiero por volverme completamente loca, de amor. Te quiero enamorándome cada día, como hasta ahora. Te quiero a ti, a nosotros y a tu forma de ser, conmigo. Feliz cumpleaños al mayor acierto de mi vida. . . @pasteles_kerryco

Una publicación compartida de Ares Teixidó (@aresteixido) el

També et pot interessar...