Antonella Rocuzzo es pronuncia sobre els rumors nocius de la seva boda amb Messi

Antonella ha decidit respondre les acusacions de la seva ex wedding planner, que els acusa de realitzar la seva boda a través de bescanvis

Messi i Antonella
El lligam familiar dels Messi - Roccuzzo és molt estret i estan tots molt units | CatalunyaDiari.cat

Antonella Rocuzzo ha hagut de sortir a defensar-se de les acusacions i rumors que últimament estan circulant sobre la seva boda amb Messi, que va tenir lloc l’estiu del 2017. Tit va començar amb Bárbara Díez, una de les 'wedding planners' més prestigioses d’Argentina, que anava a ser l'organitzadora de la seva boda, i inicialment va ser contractada per la parella per fer-se càrrec de tot. Finalment però, va ser una altra empresa la que va organitzar la boda de la parella, decisió que Bárbara Díez ha atribuït a les intromissions del pare del futbolista.

Tal com explicava Bárbara Díez al programa de la televisió Argentina ‘La noche de Mirtha Legend’, va ser quan el pare de Messi es va involucrar a la boda, que va començar a fer canvis a tot i finalment van cancel·lar els seus serveis: «El pare es va començar a involucrar a la boda i jo realment no sé què va passar. Ell va començar a acceptar molts bescanvis, va acceptar fer-la en un saló on li donaven la sala i el menjar. Una parella de Rosario els va oferir fer la boda com a bescanvi, i em van trucar per dir-me que anul·laven els meus serveis».

Amb tot això, Antonella ha decidit pronunciar-se i desmentir tot el que ha dit la seva ex 'wedding planner', en una ‘stories’ a Instagram: «Desmenteixo públicament tot el que ha dit Bárbara Díez al programa de Mirtha Legend. La nostra boda no va ser un bescanvi. Vam pagar el 100% dels serveis prestats per cada proveïdor. La desvinculació de l’empresa de Bárbara Díez va ser decisió nostra i no del meu sogre».

instagram Antonella Rocuzzo
Antonella respon així a les acusacions de Bárbara Díez | Instagram

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari