ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Fran Rivera rep la cornada d'un toro als testicles

El torero ha connectat amb Susanna Griso i ha explicat com es troba, reconeixent que li ha fet molt mal i que li estan realitzant proves
Fran Rivera va entrar en directe per explicar com es trobava
Fran Rivera va entrar en directe per explicar com es trobava | Antena 3

Gran ensurt el que es va endur Fran Rivera la setmana passada durant la ‘corrida’ de caràcter benèfic que va celebrar i en la qual es recaptaven fons per a una associació dedicada a la Síndrome de Down. El torero va ser enganxat per un toro, el qual li va provocar tal envestida que va haver d’acabar ingressat a l’hospital de Granada. Susanna Griso connectava en directe en el seu programa ‘Espejo Público’ amb el torero per preguntar-li com es trobava i perquè expliqués com havia succeït tot en primera persona.

 

«Em trobo bé, adolorit. La zona és una mica complicada i molt dolorosa. El toro no em va donar opcions. Em va venir al pit i em va envestir amb tan mala sort que em va tocar les meves parts nobles, i és clar, això fa mal», explicava el torero, que va recalcar que la cosa hagués pogut ser molt més greu si el toro no hagués tingut els pitons retallats, ja que en aquest cas, en ser una ‘corrida’ benèfica, ho estaven: «Encara sort… Als festivals se li tallen les banyes al toro. Si arriba a tenir el toro les puntes, em treu els testicles» explicava al programa.

 

 

Encara s'ha de descartar l'existència de lesions internes

Malgrat que es troba encara adolorit, el torero es recupera sense més conseqüències ni complicacions, tot i que s’ha de sotmetre a algunes proves per descartar que no hi hagi cap lesió interna: «Tinc una petita ferida i m’han de fer una ecografia per veure que dins el testicle no hi hagi res danyat».

 

Fran Rivera però, ja està començant a pensar a torejar el dissabte vinent a Jerez de la Frontera: «Tal com se sol dir… a pressionar un ou contra l’altre i a tirar cap endavant» concloïa el torero, que ha volgut compartir amb els seus seguidors d’Instagram com es prepara per a la nova cita taurina de Jerez amb una fotografia en blanc i negre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pensando en Jerez .

Una publicación compartida de Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari