Pilar Eyre a Fran Rivera: «El teu pare se sentia més català que andalús»

La periodista catalana ha retret al torero les seves paraules insinuant violència als carrers de Catalunya

Fran Rivera torna a la palestra.  Els seus últims comentaris sobre Catalunya insinuant violència als carrers, no han indignat només catalans, sinó també persones que s'han proclamat no independentistes. És el cas de la periodista catalana Pilar Eyre, que des del seu bloc a la revista 'Lecturas', ha volgut respondre el fill de Paquirri amb retrets que podrien deixar-lo distret.

«Els teus avis materns, Antonio Ordoñez i Carmen Dominguín, estaven tan enamorats de Catalunya que van passar aquí la lluna de mel, i segurament  la teva mare va ser concebuda aquí, tal com em va confessar, a l'Hostal de la Gavina de S'Agaró», retreia Eyre a Rivera, referint-se a Carmina Ordoñez, després que el seu fill hagi proclamat tenir por de venir a Catalunya per si, passejant pels carrers, li pegaven o l'insultaven

La seva mare, Carmina Ordoñez, enamorada del fuet de Vic

La periodista no en tenia prou i seguia recordant al torero els vincles que la seva mare tenia amb Catalunya: «Va aconseguir  aquí la seva primera feina remunerada, una desfilada de moda. No ho va fer gaire bé, però era tan guapa i simpàtica que li vam perdonar». «I es va aficionar al fuet de Vic», afegia la catalana: «Si portaves un fuet, et concedia una exclusiva!»

El seu pare, Paquirri, «més català que andalús»

«El teu pare va venir a Catalunya i quan ens vam conèixer em va reconèixer la bona gent que eren els catalans», continua Eyre. «Jo tinc més caràcter català que andalús», li deia Paquirri en aquell moment. El torero, que va morir en una plaça de toros, solia dirigir sempre bones paraules als catalans i els mostrava molta empatia, fins al punt de sentir-se més català que andalús.

Rivera: «Els catalans són covards quan van d'un en un»

En una entrevista amb Susanna Griso, Fran Rivera tornava a insistir en la seva postura, assegurant que mentre passejava pels carrers de la ciutat de Barcelona l’han arribat a insultar. Tanmateix, l’extorero explicava que no l’han agredit «perquè en el fons són covards quan van d'un en un», però «ara no se sentiria segur anant per la ciutat».