Pau Gasol ultima els preparatius de la seva boda amb Catherine McDonnell

Es desconeixen els detalls sobre com,on i quan serà la boda, però molts mitjans especulen amb la ideaque l'esdeveniment podria tenir lloc de forma imminent

Pau Gasol
Pau Gasol ultima els preparatius de la seva boda amb Catherine McDonnell | Instagram

S'apropa un dels moments més especials per al jugador de bàsquet Pau Gasol, i que res té a veure amb la seva llarga i exitosa trajectòria professional. El barceloní està a punt de passar per l'altar i casar-se amb Catherine McDonnell, la seva xicota des de fa tres anys, i amb qui es va comprometre el passat mes d'octubre. Ara, diversos mitjans de comunicació han tret a la llum que, malgrat que no es coneix absolutament cap detall de l'enllaç, podria ser que l'esdeveniment es produís de forma imminent.

Es desconeixen els detalls de l'enllaç

En aquest sentit, el mitjà 'Vanitatis' recorda que el seu germà, el també conegut Marc Gasol, es va casar en secret, i els mitjans no van ser coneixedors de la notícia fins que ell mateix els ho va explicar. Amb tot, sembla que el germà gran encara no ha formalitzat la seva relació, i precisament això ha provocat que es disparin tota classe de rumors sobre on, quan i com es produirà la celebració.

Però de moment no hi ha cap pista que indiqui si la boda tindrà lloc als Estats Units —que és el lloc on resideixen— o bé a Catalunya —que és la terra natal de Gasol—. Respecte a la data, els mitjans americans donen per segur que la cerimònia és a tocar, però tampoc es tracta d'una notícia confirmada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My everything

Una publicación compartida de Cat McDonnell (@catmcdonnell7) el

De fet, una fotografia de la parella on semblava que ell dugués un anell de casat va disparar totes les alarmes, però sembla que finalment tan sols es tractava d'un rumor, ja que, en les posteriors instantànies que han compartit plegats, no s'ha tornat a apreciar l'existència de la joia.

Una relació familiar excel·lent

Així les coses, fins al moment només se sap que la parella està més unida i enamorada que mai, tal com els mateixos protagonistes s'encarreguen de confirmar contínuament a xarxes socials. A més, la relació entre Catherine —a qui els amics anomenen, de manera afectuosa, Kitty— i la família Gasol és excel·lent, igual que la de Pau amb els pares de la nord-americana, i són diverses les ocasions en què se'ls ha vist compartir temps i moments junts.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari