ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Malú i Albert Rivera organitzen un dinar amb les seves famílies

L'artista i el polític van escollir el restaurant La Dorada, de Pozuelo de Alarcón, i amb ells es va poder veure a la mare d'ella i la filla d'ell, Daniela
La parella ja programa sortides amb les seves respectives famílies | CatalunyaDiari.cat

 

Malú i Albert Rivera, lluny d'alimentar els rumors sobre la seva ruptura, el que alimenten és el seu amor i les seves relacions familiars amb el seu entorn més íntim. En aquest sentit, i segons van confirmar al programa 'Viva la vida' de Telecinco, la parella va gaudir fa pocs dies d'un dinar en un conegut restaurant madrileny acompanyats per membres de les seves respectives famílies.

 

Concretament, l'artista i el polític van escollir el restaurant La Dorada, de Pozuelo de Alarcón, i amb ells es va poder veure a la mare d'ella i la filla d'ell, Daniela, de només set anys i fruit de la seva anterior relació amb la psicòloga Mariona Sapieras.

 

 

Una trobada familiar amb brindis inclòs

Segons les informacions dels periodistes que es van aplegar als afores del local en assabentar-se que estaven gaudint d'una jornada familiar, en un moment del dinar, fins i tot, van brindar amb cava. Aquest fet, explicaven, denotava que s'estava celebrant alguna cosa, tot i que encara no ha transcendit el què. Sigui com sigui, amb aquest tipus de trobades familiars l'únic que intenta demostrar la parella és que tot va bé malgrat els rumors i que, fins i tot, ja comparteixen moments d'alegria i pau amb les seves respectives famílies.

 

Cal recordar que fa unes setmanes va ser la cantant l'encarregada d'acompanyar al líder de Ciutadans en la seva sortida de l'hospital. Rivera va estar uns dies ingressat per un possible contagi de legionel·losi i, durant els mateixos dies, van publicar-se més notícies que mai referent a la delicada situació de la seva relació.

 

La decisió de la parella que va callar moltes boques

Això no obstant, Malú va agafar el brau per les banyes i va decidir ficar-se una camiseta amb el missatge 'Love' i acompanyar a Rivera en la seva sortida del centre hospitalari. Aquesta va ser la primera que, oficialment, se'ls hi va veure junts per decisió pròpia. Després de veure que tot segueix anant igual de bé, és probable que no fos la darrera vegada que puguem veure a la parella passejant el seu amor per la vida.

Malú va acompanyar a Albert Rivera en la seva sortida de l'hospital | Antena 3

 

 

Mentrestant, segueixen volent evitar als mitjans de comunicació i en la finalització del dinar amb les famílies, van decidir sortir per la porta de darrere del local per a no ser fotografiats pels periodistes que ja els esperaven a la porta principal.

 

També et poden interessar...