Albert Rivera ha sortit de l'hospital acompanyat de la seva parella, Malú

Malú i Albert Rivera tenen problemes amb el preu del lloguer del seu nou habitatge

El polític català i Malú viuen una altra polèmica, aquesta vegada respecte al seu nou pis

La casa on es muden Rivera i Malú està situada a la urbanització La Finca de Madrid, propietat de Luis García Cereceda. Ara, Yolanda García Cereceda una de les hereves de La Finca, filla menor de Luis García Cereceda (constructor, gran amic d'Adolfo Suárez i Felipe González), ha volgut deixar clar a Malú que no té res a veure amb el negoci ni molt menys amb el preu del lloguer del nou habitatge de la parella, amb què no està d'acord.

Així ho ha revelat 'Vanitatis', que ha tingut accés en exclusiva a un burofax que la petita dels Cereceda hauria enviat a Malú, per tal de comunicar-li que  havia tingut coneixement de «que l'habitatge habitual que constituïa el domicili del nostre pare, i que estava oferta en el mercat en unes condicions de lloguer de 250.000 euros anuals, ha estat llogada al president del partit Ciutadans, Sr. Rivera, per una quantitat insignificant, amb evident perjudici econòmic per a la societat».

La Finca, envoltada de polèmica

Luis Garcia Cereceda va ser l'home que va fundar als afores de Madrid la urbanització  La Finca, un búnquer per a rics i famosos amb les mesures de seguretat més extremes de tota la capital. Aquesta famosa finca ha estat llogada pel polític Albert Rivera, que suposadament es mudarà allí amb la seva actual parella, la cantant Malú.

La parella, que viurà als afores de Madrid, haurà de lidiar amb el fet que La Finca, la seva pròxima llar, es va convertir després de la mort del patriarca dels Cereceda en un  habitatge esquitxat per processos judicials constants, incapacitacions, desnonaments, canvis accionarials i burofaxos. La mort de Luis García Cereceda va provocar nombrosos conflictes entre les seves dues hereves, Susana i Yolanda, que van rebre el 51% i el 49% de les accions, respectivament.

Malú és una de les cantants més estimades del panorama musical espanyol
Malú envolta en una nova polèmica | LA COCTELERA

 

Els burofaxos de Yolanda Cereceda a Malú

La revista 'Vanitatis' ha aconseguit el burofax que Yolanda va remetre el passat 20 de juny a l'empresa propietària de la propietat llogada a Malú, La Finca Real Estate Management, per a comunicar que havia tingut coneixement de «que l'habitatge habitual que constituïa el domicili del nostre pare, i que estava oferta en el mercat en unes condicions de lloguer de 250.000 euros anuals, ha estat llogat al president del partit Ciutadans, Sr. Rivera, per una quantitat insignificant, amb evident perjudici econòmic per a la societat». 

Des de 'Vanitatis' confirmen que els advocats de Yolanda van decidir enviar dos nous burofaxos, en aquest cas a Albert Rivera i Malú. Els documents són pràcticament idèntics, que comencen i acaben afirmant el següent:

«Molt Sra. Meva: el passat 28 de març vaig tenir ocasió de conèixer a través del portal digital El Economista que la casa que el meu pare tenia a la urbanització La Finca havia estat llogada recentment al seu nòvio (Albert Rivera Díaz) i a vostè. […] Aquesta notícia em va provocar alarma i indignació, ja que tot i que sóc sòcia de La Finca Real, ni la meva germana Susana ni els seus administradors m'havien informat sobre tal particular. […] Vull deixar prou clar que jo no he tingut res a veure amb aquest negoci ni, molt menys, amb l'irrisori, amén d'insultant, lloguer de 3.500 euros»

«Li demano, [...] amb l'objectiu d'evitar innecessaris i molestos processos judicials, que m'aclareixi i justifiqui […] si és cert que vostè i el seu nòvio abonareu […] una renda mensual de 3.500 euros per l'ús de la casa que va ser del meu pare i el lloguer del qual en el mercat ronda els 25.000 euros mensuals. Li prego que em remeti […] còpia del contracte signat que li permet i faculta per a utilitzar i habitar en el referit habitatge. Excuso dir-li que la negativa (o un mer silenci) per part seva a la petició d'informació […] em donarà motiu a considerar com a veraç la notícia […] i iniciar les accions legals que posar fi a […] tan impúdic i obscè arrendament, en clar perjudici societari»

El gabinet de premsa de Ciutadans respon

El gabinet de comunicació de Ciutadans, es mostra contundent amb l'assumpte: «El senyor Rivera no té cap contracte de lloguer amb La Finca i, per tant, Yolanda Cereceda ha d'haver-se equivocat de destinatari». L'equip de Malú, per part seva, només vol apuntar que, en el cas de la seva representada, «hi ha un contracte legal amb un preu pactat entre les parts». Cap dels dos interpel·lats ha contestat al burofax de Yolanda.

Albert Rivera
Albert Rivera i el seu gabinet de comunicació | cedida

 

També et pot interessar...