Albert Baró

L'actor de 'Merlí' Albert Baró triomfa a l'Argentina

Després del paper de 'Joan Capdevila', l'actor català ha saltat a les pantalles argentines

Albert Baró ha canviat el paper de Joan Capdevila pel de Bruno, l'actualitat pels anys 40 i Madrid per Buenos Aires.  L'actor català, després de 'Merlí, ha triomfat a les pantalles argentines i s'ha tornat tota una celebritat.

Triomfa gràcies a la telenovel·la 'Argentina, tierra de amor y venganza'

Fa set mesos que l'actor va mudar-se a Buenos Aires i que triomfa amb el culebrot 'Argentina, tierra de amor y venganza', una telenovel·la sobre la vida d'un català que fuig de la guerra. S'emet totes les nits de dilluns a divendres i compta amb milions d'espectadors, fet que ha convertit a Albert Baró en una de les estrelles protagonistes de les revistes del cor a Argentina.

Però abans de mudar-se a la capital argentina, l'actor català va viure durant set mesos a Madrid, on va conèixer la seva actual parella, Nerina Uturbey. És una jove de 26 anys, periodista freelance i que viu a cavall entre les dues ciutats. Malgrat això,  les revistes del cor posen en qüestió la relació i hi ha rumors que Albert Baró estigui amb la seva companya de repartiment Delfina Chaves, amb qui viu una història d'amor en la ficció.

L'actor que, tot i ser jove, ha aparegut en 'El cor de la ciutat' , 'Les Veus del Pamano' o 'Servir y proteger', va saltar a la fama a Argentina gràcies a 'Merlí', que es pot veure a través de la plataforma Netflix. Llavors, els productors de la telenovel·la on apareix van contactar amb ell per fitxar-lo. Ara, el que feia de Joan Capdevila a la sèrie adolescent de TV3, és considerat el «nou galant» d'Argentina i és el protagonista de molts rumors i titulars.

També et pot interessar...