URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Jesús Vázquez nega els seus problemes amb Hisenda

El presentador de Telecinco ha desmentit el deute dels 2,8 milions d'euros
Jesús Vázquez nega els seus problemes amb Hisenda | Telecinco

 

Recentment Jesús Vázquez ha estat notícia, i no precisament pel seu nou programa a Telecinco 'Me quedo contigo', sinó pels seus suposats problemes amb Hisenda. Fa dies va sortir la sorprenent notícia que afirmava que el presentador va ser condemnat a pagar 2,8 milions d'euros a Hisenda per haver defraudat, entre 2006 i 2007, quatre milions d'euros. El presentador durant anys va estar utilitzant una empresa fictícia per a facturar els seus ingressos i així pagar menys impostos.

Negació absoluta sobre els problemes amb Hisenda

Jesús Vázquez ha negat rotundament aquest suposat deute a través d'una publicació en el seu compte d'Instagram. El presentador gallec ha desmentit tenir problemes amb l'Agència Tributària i ha iniciat el seu argument dient: «Quiero aclararos que es falso que deba nada a Hacienda».

Ningú ha parlat amb el presentador per conèixer la situació

«Con carácter retroactivo, Hacienda cambió el criterio con el que la mayor parte de presentadores y colaboradores de TV, actores y artistas tributaba. Hasta entonces, por consejo de nuestros asesores, confiábamos en que era la forma aceptada y correcta de tributar», ha declarat Jesús Vázquez, de manera clara i concissa i donant explicacions sobre l'assumpte. Per a donar per resolt el tema, Jesús Vázquez ha reiterat que: «En cualquier caso, repito que la cantidad en discusión está abonada y desembolsada desde hace 3 años y no tengo ninguna deuda con Hacienda» dejando claro que nadie le ha llamado para contrastar la noticia: « ¡Por cierto! Nadie ha hablado conmigo para conocer mi versión».

 

 

Mal moment per Jesús Vázquez

L'actual presentador de 'Me quedo contigo', no està passant per un bon moment, ja que a banda dels seus suposats problemes amb Hisenda, no acaba de trobar el programa adequat que el retorni al més alt del panorama televisiu. Aquest darrer programa ha estat molt criticat i la seva audiència no ha superat les expectatives.

 

També et pot interessar...