rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Jesús Vázquez nega els seus problemes amb Hisenda

El presentador de Telecinco ha desmentit el deute dels 2,8 milions d'euros
Jesús Vázquez nega els seus problemes amb Hisenda | Telecinco

 

Recentment Jesús Vázquez ha estat notícia, i no precisament pel seu nou programa a Telecinco 'Me quedo contigo', sinó pels seus suposats problemes amb Hisenda. Fa dies va sortir la sorprenent notícia que afirmava que el presentador va ser condemnat a pagar 2,8 milions d'euros a Hisenda per haver defraudat, entre 2006 i 2007, quatre milions d'euros. El presentador durant anys va estar utilitzant una empresa fictícia per a facturar els seus ingressos i així pagar menys impostos.

Negació absoluta sobre els problemes amb Hisenda

Jesús Vázquez ha negat rotundament aquest suposat deute a través d'una publicació en el seu compte d'Instagram. El presentador gallec ha desmentit tenir problemes amb l'Agència Tributària i ha iniciat el seu argument dient: «Quiero aclararos que es falso que deba nada a Hacienda».

Ningú ha parlat amb el presentador per conèixer la situació

«Con carácter retroactivo, Hacienda cambió el criterio con el que la mayor parte de presentadores y colaboradores de TV, actores y artistas tributaba. Hasta entonces, por consejo de nuestros asesores, confiábamos en que era la forma aceptada y correcta de tributar», ha declarat Jesús Vázquez, de manera clara i concissa i donant explicacions sobre l'assumpte. Per a donar per resolt el tema, Jesús Vázquez ha reiterat que: «En cualquier caso, repito que la cantidad en discusión está abonada y desembolsada desde hace 3 años y no tengo ninguna deuda con Hacienda» dejando claro que nadie le ha llamado para contrastar la noticia: « ¡Por cierto! Nadie ha hablado conmigo para conocer mi versión».

 

 

Mal moment per Jesús Vázquez

L'actual presentador de 'Me quedo contigo', no està passant per un bon moment, ja que a banda dels seus suposats problemes amb Hisenda, no acaba de trobar el programa adequat que el retorni al més alt del panorama televisiu. Aquest darrer programa ha estat molt criticat i la seva audiència no ha superat les expectatives.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris