Omar Montes

Omar Montes confessa que va ser víctima d'assetjament escolar

El guanyador de 'Supervivientes' admet que de tant en tant pateix depressions

 

Omar Montes ha confessat que no va tenir una infància fàcil. El guanyador de 'Supervivientes' ha ofert una entrevista a la revista 'Lecturas' en la qual ha explicat que de petit va patir assetjament escolar. En aquest sentit, Montes ha explicat que els companys de classe l'insultaven i el feien sentir malament dient-li que era: «gras i gitano».

Lluny de mostrar el seu caràcter fort que ha demostrat durant la seva participació en l'illa, Montes ha assegurat que aquells insults a l'escola li han deixat seqüeles per a tota la vida. En aquest sentit, ha confessat que de tant en tant pateix depressions a causa d'aquells records que li van fer patir més que un altre nen.

Vol comprar-li un àtic amb piscina al seu fill

Passats els anys, Montes s'ha convertit en un personatge molt estimat per l'audiència i ha aconseguit fer-se amb el premi de la darrera edició de 'Supervivientes'. Amb el premi de 200.000 euros, el cantant ha explicat que té la intenció de comprar-se un àtic amb piscina a Madrid i posar-lo a nom del seu fill. «Tot el que guanyo és per a ell, la meva mare i la meva àvia. Jo no vull res, em basta amb anar tirant cada dia», sentencia.

D'altra banda, Montes també ha parlat de la seva relació d'amistat amb Isabel Pantoja i la seva suposada invitació o no a l'aniversari de la cantant. Han estat diverses les informacions les quals han confirmat que, finalment, la Pantoja respectarà a la seva filla Chabelita, ex de Montes, i no el convidarà al seu aniversari més familiar que tindrà lloc aquesta mateixa setmana a Cantora.

Li ha comprat un car regal a la Pantoja

Més enllà d'aquesta festa, sí que està previst que Montes pugui celebrar els 63 anys de la cantant a la festa que organitzarà més tard a Madrid amb tots els seus companys de 'Supervivientes'. Per aquesta ocasió, Montes ha advertit que té preparat un car regal per a l'artista. Finalment, en referència a la seva relació amb Chabelita, Montes ha dit en més d'una vegada que li agradaria tornar amb ella i que, a més a més, de tots els nuvis que ha tingut, ell és l'únic al qual no ha hagut de mantenir.

També et poden interessar...