rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una sentència obliga Jesús Vázquez a pagar 2,8 milions a Hisenda

El presentador ha estat utilitzant un conegut truc fiscal que consisteix a utilitzar societats sense activitat real per a rebre els seus ingressos
Jesús Vázquez té un greu problema amb Hisenda | Telecinco

 

El famós presentador Jesús Vázquez ha rebut recentment un dur pal en assabentar-se d'una sentència de l'Audiència que el condemna a pagar un total de 2,8 milions d'euros a Hisenda.

 

Segons han informat mitjans de comunicació com 'Informalia', Vázquez i el seu marit Roberto, han estat utilitzant un conegut truc fiscal que consisteix a utilitzar societats sense activitat real per a rebre els seus ingressos. D'aquesta manera, es tributen per societats al voltant d'un 25%, i no per IRPF, que podria arribar fins al doble.

 

 

Unes societats sense activitat real

En aquest sentit, el presentador hauria facturat entre 2006 i 2007 quatre milions d'euros a Mediaset a través d'una de les seves societats que, d'acord amb la sentència, no tenia una activitat real. Tal com es desprèn de la sentència: «Durant el 2006 i el 2007, la societat Bopreci va facturar als seus clients 2.444.353 euros en 2006 i 1.590.289 euros el 2007 en concepte de serveis professionals».

 

No obstant això, realment era el mateix Vázquez qui exercia el treball com a presentador o com a imatge publicitària. Enmig d'aquesta polèmica, el gallec defensa que la seva empresa sí que tenia activitat: la de vendre la imatge del demanant. Per aquest motiu, ha assegurat que pensa recórrer la sentència.

 

Un 'modus operandi' molt conegut 

Aquest modus operandi és molt conegut entre presentadors i persones que acostumen a aparèixer amb freqüència a la televisió com, per exemple, Màxim Huerta, que va arribar a ser ministre de Cultura, Núria Roca o Jorge Javier Vázquez. Ara, s'haurà de veure com evoluciona aquest litigi del presentador que, recentment, ha estrenat el seu nou programa 'Quédate conmigo'.

 

També et poden interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris