Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez de vacances

Jorge Javier Vázquez llueix figura a Sardenya junt amb el seu ex, Paco

Bona mostra que la seva prioritat actual és cuidar-se, és el seu interès per a sotmetre's a un empelt de cabell que el faci veure més jove

Jorge Javier Vázquez de vacances
El presentador de Badalona descansa després d'un dur any de treball | Instagram

 

Jorge Javier Vázquez ja gaudeix de les seves merescudes vacances després d'un intens any personal i professionalment. Després de patir un ictus i de presentar 'GH Dúo' i 'Supervivientes', a banda del seu 'Sálvame', el català ha decidit viatjar fins a Porto Cervo, a Sardenya, junt amb la seva exparella Paco.

Tot i que el presentador ha explicat que Paco no és més que un bon amic, els dos han estat més units que mai des que el Jorge patís un ictus. Va ser llavors quan Paco no es va moure del seu costat i ha estat en tot moment atent a les seves necessitats de recuperació.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Un esvelt cos gràcies a la dieta i l'entrenament personal

Per aquest motiu, els dos han decidit seguir amb la seva bona sintonia com amics i ho han celebrat de vacances. Tal com es pot veure a la portada de la revista 'Diez Minutos', el de Badalona llueix cada vegada un cos més esvelt i treball, fruit en bona part, de la dieta estricta que dur a terme i els entrenaments personals. 

Jorge Javier Vázquez de vacances
La revista 'Diez Minutos' publica la fotografia del presentador en banyador | Diez Minutos

 

El català ha manifestat publicament el seu interès per a sotmetre's a un empelt de cabell que el faci veure més jove. Sigui com sigui, de moment Jorge gaudeix de les impressionants platges de Sardenya junt amb Paco.

A banda de banyar-se i prendre el sol, la parella també ha aprofitat el relax estival per a llegir, fins i tot, el mateix llibre: 'Nueva York de un plumazo'.  Així doncs, Jorge està desconnectant durant aquests dies després d'uns mesos intensos de treball i de l'ensurt de l'ictus que el va portar a replantejar-se la seva vida, les seves prioritats i els seus ideals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

49. Estamos rotos pero enteros. Mario Benedetti.

Una publicación compartida por Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

També et poden interessar...