Jorge Javier Vázquez planteja fer-se un empelt de cabell

En alguna ocasió el català s'ha injectat botox als pòmuls i als llavis per a semblar més jove
Jorge Javier Vázquez està interessat en fer-se un empelt de cabell | Telecinco

 

Un dels presentadors més populars de Telecinco té un dilema. Jorge Javier Vázquez no sap si fer-se un empelt de cabell o no. Almenys així ho ha deixat entreveure el presentador en una fotografia publicada a les seves xarxes socials, en la qual, se li pot veure d'esquena en un entorn marítim idíl·lic a Sardenya.

 

En aquesta imatge, el de Badalona pregunta si fer-se o no aquest tractament capil·lar que acabaria amb la seva imminent calvície. Més enllà d'aquesta pregunta llençada a l'aire, res més s'ha sabut sobre les intencions en aquest sentit del presentador. 

 

 

Altres retocs que s'ha fet el presentador

Això no obstant, si decidís fer-se aquest tractament per a guanyar massa capil·lar al cap, no seria la primera vegada en què optés per la cirurgia estètica per a veure's més jove i cuidat. De fet, ell mateix ha reconegut en alguna ocasió que s'ha injectat botox als pòmuls i als llavis per a semblar més jove. No obstant això, ha negat que s'hagi fet una operació de llavis.

 

Però a banda de la cirurgia o tractaments estètics com a tal, Jorge Javier també cuida el seu aspecte físic gràcies als entrenaments personals que dur a terme de forma gairebé diària. A través d'un entrenador personal, el presentador ha aconseguit perdre molt pes en pocs mesos i lluir una silueta molt més estilitzada i saludable.

 

Sempre preocupat pel seu físic

D'una forma molt més senzilla però cridanera, Jorge Javier també ha optat en alguna ocasió per a tenyir-se el cabell o canviar-se sovint el model de les ulleres per així, renovar el seu aspecte físic. La veritat és que poc queda del físic d'aquell jove presentador que, junt amb Carmen Alcayde, van revolucionar el món de la premsa rosa amb el programa 'Aquí hay tomate'.

'Aquí no hay tomate' va ser un programa que va revolucionar el món de la premsa rosa | Telecinco

 

 

També et poden interessar...