Lara Álvarez i Albert

Albert, de 'SV', confessa que està enamorat de Lara Álvarez

El concursant català assegura que veure-la en les proves sempre era un motiu de felicitat

Albert, un dels finalistes de 'Supervivientes 2019', a banda d'una experiència increïble, sembla que de l'illa també s'ha emportat una altra cosa: l'amor.  Almenys així es desprèn de l'entrevista que l'han fet fa pocs dies al programa 'Cazamariposas', sobre la seva bona relació amb la presentadora Lara Álvarez.

Els rumors sobre aquesta possible parella van començar a néixer ja durant el programa, ja que la relació entre ambdós era molt propera i fluida. De fet, eren molts els comentaris entre els seguidors del programa els quals incitaven i demanaven que hi hagués alguna mena de relació entre els dos una vegada finalitzat el programa. 

Confessa estar enamorat de la presentadora

Amb aquest context, des de 'Cazamariposas', no van dubtar en preguntar-li a l'extronista de 'MYHYV' sobre el seu possible amor amb l'asturiana. En aquest sentit, Albert va manifestar que: «Les obvietats crec que no fa falta que les respongui. Lara té enamorat a tot el país i jo, formo part d'aquest país».

Davant aquesta confessió, els presentadors van preguntar-li a Albert si saber que en alguna de les proves veuria a Lara era un al·licient per a seguir amb il·lusió en el programa i ell, no va dubtar en dir que: «Veure a Lara sempre és un motiu de felicitat. Però no només per veure-la, també per com tracta als concursants i per com et fa sentir».  Finalment, al programa van recordar la rebuda que li va fer la presentadora a Albert una vegada arribat al plató de Madrid que, a diferència d'altres concursants, li va respondre amb una profunda abraçada.

'Cazamariposas' va entrevistar a Albert
Al programa 'Cazamariposas' van fer-li una entrevista a Albert | Divinity

La seva complicada relació amb la Pantoja

D'altra banda, Albert també va parlar durant la seva entrevista de la seva relació amb Isabel Pantoja. El finalista de 'Supervivientes' va criticar l'actitud de la cantant, ja que considera que «tot ho fa bé, i que els altres ens equivoquem».  Finalment, va assegurar que manté molt bona relació amb altres companys com el guanyador Omar Montes i Colate.

També et poden interessar...