Efrén en la seva final al programa

Efrén Reyero escull a Ana en la final del seu tron a 'MYHYV'

La ja nova parella del programa es va fondre en una tendra i sincera abraçada segons després de l'elecció

El programa més romàntic de Cuatro, 'MYHYV', ha viscut una setmana intensa amb la finalització del tron d'Efrén Reyero. Després de deu anys, el malagueny va tornar a seure a la cadira del programa amb l'objectiu de buscar un amor madur, la parella de la seva vida.

En aquest sentit, la final d'Efrén començava el dia 24 de juliol amb l'emoció i la intensa mirada de les quatre pretendentes que havien aconseguit arribar més lluny amb el tronista: Ana, Ter, Eli i Ana Belén.  En un primer moment, Efrén va decidir acomiadar-se d'Ana Belén, a banda de per què feia uns dies que havia confessat que havia tingut una relació amb l'extronista Iván Sánchez, perquè la flama entre els dos ja s'havia apagat. En segon lloc, Efrén va dir adéu a Eli, ja que el tronista tenia clar que volia arribar a la final amb les dues més importants en la seva trajectòria en el programa.

Una declaració d'amor en tota regla

Finalment, davant l'atenta mirada de tots i, en especial, de les dues últimes candidates a ocupar el seu cor, Efrén va fer tota una declaració d'amor que va deixar a tothom amb la llàgrima a punt de brollar dels ulls. Concretament, el tronista va confessar que: «Avui escolliré a una dona que amb ella no estic, amb ella sóc. Avui escolliré a una dona que m'ha fet més mal el tron per ella que per mi. És una dona que m'he adonat que fa deu anys que la busco i no ho sabia. Un sap quan estima, però no el perquè estima. Ana, t'estimo». 

Efrén i Ana, la nova parella de Cuatro
Efrén va confessar estar profundament enamorat d'Ana | Cuatro

 

Davant aquestes precioses paraules, la ja nova parella del programa es va fondre en una tendra i sincera abraçada. Per la seva banda, Ter va prendre distància en aquest moment tan dur i va marxar amb la seva família per tal de rebre el suport necessari. Des de la seva final, la parella ja ha publicat fotografies i vídeos junts i, segons sembla, en aquesta ocasió l'amor ha triomfat de veritat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

soy mucho de sensaciones, de creer que todo pasa por algo, que el destino a veces nos tiene todo preparado... Yo el año pasado estuve perdido y muerto, y gracias a @myhtv a mi familia, amigos y hoy a ti @anaperezsanz_ , he vuelto a renacer, pq como dije ayer: "Contigo no estoy, contigo soy". Cuando te ví bajar por las escaleras, todo me empezó a doler más por ti que por mi y me di cuenta que eras tú. Creo en las segundas oportunidades, en que Cada final es un nuevo comienzo. El amor, No lo quiero perfecto, lo quiero real. Después de la muerte de mi padre, Solo intento ser feliz y que los míos lo estén, por eso quiero darte las gracias por cada gesto, cada cita, cada esfuerzo, cada mirada, cada sonrisa que me ha hecho feliz gracias a ti, y eso me ha hecho entender que llevaba 10 años buscandote sin saberlo. Uno no sabe porque ama, solo sabe que ama... Te quiero. . . . . . . #contigotodo #loveyourself #couple #inlove #picoftheday #instafit

Una publicación compartida por EFRÉN REYERO FERNÁNDEZ (@efrenreyero) el

També et pot interessar...