Rafa Mora queda en ridícul en el seu debut com a presentador de 'Cazamariposas'

El nou fitxatge no tenia preparat el guió quan va començar el programa

Rafa Mora, el valencià que es va fer famós pel seu pas pel programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ i que actualment és col·laborador de ‘Sálvame’, no hauria pogut iniciar la seva carrera com a presentador de televisió de pitjor manera. El programa ‘Cazamariposas’ que presenten Nando Escribano i Núria Marín i que s’emet per Divinity ha fitxat al valencià com a presentador per fer el relleu estiuenc.

Hores abans anunciava el seu debut a les xarxes

El valencià anunciava el seu debut a les xarxes hores abans de l’estrena  del programa en el qual finalment, i després d’haver-ho dit en nombroses ocasions, evolucionava de tertulià a presentador.

Però ja des del primer minut la nova aposta del programa de ’La Fábrica de la Tele’ va fer el ridícul arribant tard el seu primer dia, ja que segons anunciava el seu company no havia estat capaç d’acabar el guió abans de l’emissió. Nando Escribano el va esbroncar  pel retard i pel fet que el valencià semblava no dominar gens les càmeres, l’espai ni l’ordre del programa, entre d’altres.

Rafa Mora es va perdre diverses vegades

Cazamariposas Rafa Mora
Rafa Mora debuta a Cazamariposas | Twitter

 

A més, el presentador semblava al·lucinar amb el seu nou company d’equip «Rafa, deixa el guió, és igual, ja improvisarem» li va etzibar «en teoria hauries d’estar aquí amb mi donant els titulars» va afegir-li. Rafa Mora també es va equivocar diverses vegades de guió i en una ocasió va donar pas a una reportera quan no tocava «això és en el següent. Primer hem de veure una altra cosa» li deia Escribano. El propi programa va llençar una enquesta abans de l'estrena preguntant «Rafa Mora mereix ser presentador de 'Cazamariposas'?»

L’estrena no ha passat gens desapercebuda a les xarxes, que han acusat la producció del programa de favoritismes i que a més, consideren que el nou fixatge posa en perill l’estètica i forma de ‘Cazamariposas’. A Twitter els comentaris no s’han fet esperar  «Rafa recordes la teva famosa frase? 'Em ric a la teva cara', doncs és el que estan fent els amics de 'Cazamariposas' amb tu», o «On t'has deixat el talent? Perquè jo no te'l veig per enlloc».

També et pot interessar...