rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Asraf Beno, parella de Chabelita, arremet contra Isabel Pantoja

El model s’ha mostrat molt dolgut amb la relació que la seva sogra manté amb Omar Montes: «M’ha faltat al respecte»
Asraf Beno arremet contra Isabel Pantoja   | CEDIDA

 

La bona relació que manté Isabel Pantoja amb Omar Montes, exparella de Chablita ens ha sorprès a tots. Falten pocs dies perquè la ‘tonadillera’ celebri el seu aniversari, i elaborar la llista de convidats no ha estat mai tan difícil. Isa ha deixat ben clar que no vol trobar-se amb Omar Montes sota cap mena de circumstància, i això provoca que Isabel Pantoja no pugui fer entrar a l’exconcursant de ‘Supervivientes’ dins la seva casa de Cantora.

 

La falta de respecte de la Pantoja

Asraf Beno no s’havia involucrat fins ara en la bona relació que manté la seva sogra amb Omar Montes, però sembla que la seva paciència s’ha esgotat. El model va assistir al plató de ‘Ya es mediodía’ i va sincerar-se sobre aquesta incòmoda situació. A més d’estar molest, va confessar que sent que la ‘tonadillera’ li ha faltat al respecte.

 

El que més ha dolgut al model de Ceuta és que la cantant hagi afirmat que Omar Montes tractava molt bé la seva filla. A més, Chabelita li va deixar un ‘encàrrec’ a la seva mare quan la va anar a visitar a l’illa d’Hondures, cosa que ha molestat a Asraf: «Jo ja no pateixo perquè té molt paperot aquest noi. L’'encàrrec’ no sé, però Isa me l’ha explicat i no és que tingui molta ximpleria. L’’encàrrec’ era que, quan Isa va marxar de l’illa, li va dir a la mare: ‘Recolza’t en Omar perquè és l’únic suport que tindràs, t’ajudarà molt», explicava el jove model.

 

Asraf sent que la seva sogra li ha faltat al respecte | TELECINCO

 

«M’han faltat al respecte els dos. Són coses que sobren i no són necessàries. No vull ficar-m’hi molt. M’ha molestat més que digui que Isa era molt feliç amb Omar... No la veus feliç amb mi?», seguia explicant Asraf, visiblement dolgut amb el que estava comentant. D’altra banda, li va semblar molt greu que Omar Montes afirmés que, si no intenta apropar-se a Chabelita per tornar junts, és per respecte a ell. Omar està convençut que Isa Pantoja li diria que sí, i Asraf no ha pogut evitar enfadar-se pel comentari.

 

També pots llegir...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris