Rei Felip VI

El luxós sopar del rei Felip per celebrar una nit amb amics

El monarca va sopar aquest dimarts en ‘El Trasgu’, un conegut restaurant madrileny

El rei Felip VI va aprofitar aquest dimarts per realitzar un luxós sopar amb els amics.  Així ho afirma el portal ‘Vanitatis’, on s'assegura que el rei i quatre amics seus van anar a sopar aquest dimarts al restaurant ‘El Trasgu’, situat a Torrelodones, Madrid. Aquesta setmana l’agenda del Felip VI no està tan atapeïda, ja que es troba pendent dels debats polítics que s’estan realitzant, per això, hauria aprofitat la passada nit per realitzar un luxós sopar amb amics.

El restaurant ‘El Trasgu’, del xef Carlos España, gaudeix d’una de les cinc millors terrasses d’Europa, segons alguns portals gastronòmics, i en ella es va poder veure al rei i els seus amics. Van ser diversos comensals els que han informat ‘Vanitatis’ que durant el sopar el rei va mostrar el seu perfil més informal, comportant-se amb naturalitat i divertint-se en bona companyia.

Restaurant de Madrid 'El Trasgo'
El sopar va constar d'un rèmol fresc, un vi gran reserva i una o diverses rondes de gintònics | Cedida

 

Un llarg sopar amb els amics

A les 21.00 hores, Felip VI arribava al restaurant, on va estar fins passada la matinada, gaudint d’una llarga sobretaula acompanyada de gintònics. Només unes taules més enllà, hi havia el seu seguici d’escoltes, que també van poder degustar un sopar exclusiu mentre protegien al monarca. El que sorprèn, és que el rei no va demanar un reservat, sinó que va compartir terrassa amb la resta de comensals, segons els quals, el borbó no va voler rebre un tracte diferencial.  

El rei i els seus amics van gaudir d’un rèmol fresc portat de Cantàbria, especialitat de la casa, i un vi gran reserva, amb un preu bastant elevat. Per acabar la nit, van iniciar la ronda de copes i el rei es va demanar un gintònic. A l’hora de pagar, segons les informacions recaptades per ‘Vanitatis’, Felip VI i els seus acompanyants van pagar el compte entre tots, com és habitual entre els grups d’amics.

També et pot interessar...