Isabel Pantoja es realitza retocs estètics després de ‘SV’

L’aspecte físic de la mare de Kiko Rivera ha canviat a causa de la seva estada a l’illa d’Hondures i s’ha sotmès a tractaments i millores estètiques per tornar a estar radiant

Isabel Pantoja es realitza retocs estètics després de tornar de 'Supervivientes'
Isabel Pantoja es realitza retocs estètics després de tornar de 'Supervivientes' | CATALUNYADIARI

El pas per ‘Supervivientes’ suposa per a tots els concursants un canvi físic i emocional molt fort. El mateix li ha succeït a Isabel Pantoja, qui, a més d’abandonar la seva llar a Cantora, el seu aspecte físic ha canviat per les dures condicions que ha hagut de viure a l’illa. Tot i això, sembla que el seu aïllament a Hondures també l’ha omplert de vitalitat, ja que la ‘tonadillera’ s’està mostrant més oberta i simpàtica que mai amb els mitjans de comunicació.

El fet de viure en unes condicions extremes comporta conseqüències directes tant al cos com a la ment, i la convivència amb la resta de concursants no és sempre l’ideal. Aquesta situació, juntament amb el rumor del favoritisme del qual gaudia Isabel Pantoja, l’han conduït a mostrar la seva faceta més temperamental però també més sincera, sempre amb el seu característic  «dramatisme folklòric».

La 'tonadillera' va quedar molt sorpresa en veure el seu aspecte físic
La 'tonadillera' va quedar molt sorpresa en veure el seu aspecte físic | TELECINCO

 

Els retocs estètics d’Isabel Pantoja

Acabada d'arribar a Madrid, la cantant ha decidit realitzar-se algunes millores estètiques per tornar a estar radiant davant de la premsa. Per començar, el seu cabell necessitava tornar a tenir la brillantor i la salut d’abans, i gràcies als especialistes torna a lluir una cabellera preciosa sense canes. La pell, que ha estat patint el sol d’Hondures, ara té un intens bronzejat.

El canvi més visible és el seu rostre, amb les celles arreglades i més gruixudes, i els ulls plens de vitalitat i perfectament delineats. Encara que abans del començament de ‘Supervivientes’ Isabel Pantoja ja va visitar el seu centre estètic per realitzar-se un microblading a les celles, els mesos de supervivència han fet que necessiti retocar-les de nou.

La família Pantoja és coneguda per recórrer habitualment a tractaments estètics, i la cantant és la que demostra estar més habituada a aquesta mena de retocs. A més a més, durant l’entrevista amb Jorge Javier, li va confessar que té al cap eliminar amb làser les cicatrius dels genolls que s’ha emportat de la seva estada a l’illa.

Les cicatrius dels genolls fruit de la seva estada a l'illa d'Hondures
Les cicatrius dels genolls fruit de la seva estada a l'illa d'Hondures | TELECINCO

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari