ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Ana Obregón parla de la malaltia que va patir d’adolescent

L’actriu ha confessat que va tenir un tumor quan era jove, i que va viure una pubertat molt difícil com a conseqüència de la malaltia
Ana Obregón confessa que va patir un tumor quan era adolescent | TVE

 

Ana Obregón ha assistit al plató de ‘Lazos de Sangre’ de la cadena Televisió Espanyola per parlar d’alguns aspectes de la seva vida que encara no coneixíem. Si bé procedir d’una família benestant pot semblar una garantia d’estabilitat econòmica i emocional, no va ser així per l’actriu madrilenya. Va haver d’enfrontar-se a les infidelitats del seu marit amb qui té un fill, Alessandro Lequio, i ara sabem que la seva adolescència no va ser gens fàcil.

 

Ana Obregón confessa que va tenir un tumor d'adolescent

Així doncs, la reconeguda actriu i presentadora de televisió va confessar a la càmera que va haver de lluitar contra un tumor quan tenia 13 anys. Ana Obregón va explicar les conseqüències de patir la malaltia: «Vaig començar a perdre molt de pes, em veia horrible. Era com l’aneguet lleig, no em desenvolupava perquè no estava bé. Un dia vaig veure a la pissarra la frase “Ana està plana com una granota”».

 

Fruit d’aquesta difícil situació, Obregón va adquirir encara més inseguretats i complexos físics, i va intentar compensar aquesta poca autoestima sent una «empollona». A més a més, el seu pare va educar a Ana i als seus germans amb una disciplina molt fèrria amb la voluntat que els seus fills entressin a la universitat i es graduessin per tenir un bon futur.

 

La cantant treballava a la publicitat al mateix temps que estudiava biologia a la universitat | TVE

 

 

En el cas d’Ana Obregón, va iniciar els estudis en biologia mentre realitzava algunes feines dins del món publicitari, una faceta que amagava al seu pare perquè aquest tenia prejudicis sobre les professions artístiques.

 

D’altra banda, la mare d’Alessandro Lequio també ha fet referència a alguna de les seves històries d’amor, com ara la que va mantenir amb Miguel Bosé, Francis Franco o el seu gran amor Fernando Martín. La seva aventura més sorprenent és la que va tenir amb Robert de Niro mentre vivia als Estats Units per avançar en la seva carrera professional com a actriu.

 

També pots llegir...