Chelo i Marta Roca

Chelo García Cortés tenia por que Marta se suïcidés durant 'SV'

La parella ha ofert la seva primera entrevista i ha parlat de temes com la relació amb Isabel Pantoja o amb els col·laboradors de 'Sálvame'

Chelo García Cortés i la seva parella, Marta Roca, ja han ofert la seva primera entrevista després que la col·laboradora de 'Sálvame' hagi arribat a Espanya d'Hondures.  Si hi ha una cosa que caracteritza aquesta entrevista oferida a 'Lecturas', més enllà de ser la primera que fan les dues juntes, és la sinceritat amb la qual ha parlat Chelo.

Un dels aspectes que més ha cridat l'atenció és el fet d'explicar quina ha estat la por més gran que tingut Chelo durant la seva estada a l'illa. Lluny de pensar que Marta pogués marxar amb una altra persona o que simplement la deixés a ella, el que més li preocupava a la periodista era que la seva parella se suïcidés. 

La raó de la por amb Marta i la seva relació amb Isabel Pantoja

Cal recordar que Marta pateix una depressió des que van arribar els greus problemes econòmics que travessa la parella i, per aquest motiu, Chelo no acabava d'estar tranquil·la deixant-la sola durant tant temps a casa. «La meva mare es va suïcidar i m'aterrava que Marta fes el mateix», confessava Chelo.  No obstant això, en arribar de l'illa es va trobar a una Marta que s'havia passejat pels platós de televisió per a defensar-la i que, malgrat l'enyorança, havia sabut portar la situació el millor possible.

Chelo García-Cortés a 'Supervivientes'
Chelo no perdona l'actitud de les seves amigues de 'Sálvame' | Telecinco

 

Un altre dels temes que més polèmica ha generat durant la participació de la periodista al programa és la servitud amb la qual tractava a Isabel Pantoja. Més enllà d'acceptar les crítiques, Chelo va voler desmentir aquesta afirmació explicant aspectes tan íntims com que: «Quan vaig estar restreta, Isabel em va ajudar a netejar-me. Creus que m'afecta que em diguin 'Chelordomo'? Em fa riure, sé qui sóc. No sóc serventa de ningú».

Tensió amb els seus companys de 'Sálvame'

Finalment, Chelo també ha respost les preguntes sobre els seus companys de 'Sálvame', en especial de Maria Patiño i Gema López. La col·laboradora considera que els seus companys de programa se'n riuen de la depressió de Marta, cosa que «no entén» i que, evidentment, no està gaire disposada a oblidar i perdonar.

També et poden interessar...