Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Melani García representarà Espanya al concurs

Melani García representarà a Espanya a Eurovisió Junior

El concurs tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a Gliwice, a Polònia

Melani García representarà Espanya al concurs
Melani García va guanyar la quarta edició de 'La Voz Kids' | TVE

 

Melani García, guanyadora de la quarta edició de 'La Voz Kids', representarà a Espanya en el festival d'Eurovisió Junior  que tindrà lloc el pròxim 24 de novembre a Gliwice, a Polònia.

Espanya tornarà a participar en aquest format després d'uns anys d'absència i ho farà amb una veu que, de ben segur, no deixarà a ningú indiferent. Melani és una nena valenciana de 12 anys que va deixar tothom bocabadats amb les seves actuacions a 'La Voz Kids'. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una jove amb una destacada carrera professional en el món de la música

Ella canta líric i sorprèn per una capacitat vocal poc usual en una nena de la seva edat. Melani s'ha mostrat fan incondicional de la cantant d'òpera Maria Callas, toca el violí, aprèn el piano i balla ballet. Fins al moment només ha tret dues versions de líric com 'O sole mio' i 'Vivo por ella', tot i que encara es desconeix amb quin tema representarà aquesta petita gran artista al concurs.

Melani García representarà Espanya al concurs
Melani és una nena de 12 anys que canta lírica | Youtube

 

Les bones posicions aconseguides per Espanya en edicions anteriors

Cal recordar que les darreres ocasions en les quals Espanya va participar, els representants van quedar en unes respectables bones posicions. Concretament, Sergio García va quedar segon el 2003 amb el tema 'Desde el cielo', María Isabel va guanyar el 2004 amb 'Antes muerta que sencilla', Antonio José va quedar segon el 2005 amb 'Te traigo flores', i Dani va ocupar el quart lloc el 2006 amb 'Te doy mi voz'. Així doncs, ara caldrà esperar per saber amb quin tema Melani representarà a Espanya i confiar en què deixarà a tota Europa eclipsada pel seu talent innat.

També et poden interessar...