Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'una ambulancia del SEM

Primeres imatges de Maria Jiménez després d'estar greu a l'hospital

La cantant va respondre als periodistes que es trobava una mica millor

Imatge d'arxiu d'una ambulancia del SEM
Maria Jiménez no va respondre massa bé en veure als periodistes a la porta de casa seva | CatalunyaDiari

 

Maria Jiménez ja es recupera a la seva casa de Chiclana després de passar tres mesos a l'hospital  entre la vida i la mort.  Una obstrucció intestinal la va mantenir uns dies a l'UCI i, després, ingressada a planta.

Van ser moltes les ocasions durant aquests durs tres mesos les que es va arribar a témer per la seva vida, ja que tal com havia explicat el seu fill, l'estat de salut de l'artista era molt delicat. Però el passat 16 de juliol, per sorpresa de molts, Jiménez va ser donada d'alta. Des de llavors, descansa a Chiclana des d'on una ambulància la va traslladant de forma diària a les seves sessions de rehabilitació. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Jiménez ha perdut molta mobilitat i força als músculs

Actualment, Jiménez ha perdut molta mobilitat i força als músculs i, per aquest motiu, amb la rehabilitació esperen que pugui millorar i, fins i tot, tornar a caminar sense necessitat d'anar en cadira de rodes. La seva sortida de l'hospital va fer que molts mitjans de comunicació s'interessessin per entrevistar-la per primera vegada des de la seva sortida de l'hospital. 

Tot i que no ha estat una entrevista com a tal, des de 'Sálvame' han enxampat a Jiménez arribant a casa seva després d'una sessió de rehabilitació.  En un primer moment, la cantant es va mostrar molesta per la presència de periodistes, però quan va veure que eren de 'Sálvame' es va relaxar i els va dir que estava una mica millor.

Molt més prima, amb el cabell curt i amb una cara visiblement cansada

Més enllà de les seves paraules, està clar que una imatge val més que mil paraules i tothom ha pogut veure a una Jiménez molt més prima, amb el cabell curt i amb una cara visiblement cansada. Ara, toca cuidar-se més que mai i esperar que pugui recuperar-se al 100% i tornar a ser l'huracà d'energia i vitalitat de sempre.

També et poden interessar...