María Jiménez

Maria Jiménez rep l'alta després d'uns durs mesos d'hospitalització

Portava ingressada des del passat mes d'abril quan, per un problema intestinal, van haver d'ingressar-la d'urgència

Maria Jiménez ha donat un exemple de superació.  Després d'estar entre la vida i la mort durant unes llargues setmanes a l'UCI a causa d'una obstrucció intestinal, l'artista va ser donada d'alta el passat cap de setmana, segons va informar el programa presentant per Maria Patiño 'Socialité'.

Jiménez portava ingressada des del passat mes d'abril quan, per un problema intestinal, van haver d'ingressar-la d'urgència. Des de llavors, la seva salut ha passat per diversos episodis, alguns d'ells, molt greus i que van arribar a fer témer per la seva vida.

Uns durs mesos a l'UCI

Durant la seva estada a l'UCI, la cantant havia de rebre l'alimentació totalment líquida, va estar entubada i sense moure's durant diverses setmanes. Ara bé, començant ja a mostrar una fortalesa admirable, amb el pas dels dies el seu estat va començar a millorar, fins que fa poques setmanes la van traslladar a planta.

Des d'allà Jiménez ja menjava sòlids per si sola i respirava sense problemes.  A poc a poc, la seva recuperació ha anat a més fins al punt de poder seguir-la des de casa seva. Així doncs, el passat cap de setmana una ambulància la va traslladar des de l'hospital fins a la seva casa de Chiclana.

L'estat de salut de María Jiménez ha empitjorat
A l'artista li esperen molts mesos de recuperació | CatalunyaDiari

 

Un llarg camí de recuperació des de casa

Ara, des de la calma de la seva llar i amb el caliu dels seus familiars, a Jiménez li espera encara un llarg camí de recuperació que haurà de passar per mantenir la seva salut, guanyar mobilitat i tornar, en la mesura del possible, a la seva vida normal. Durant una de les intervencions en els mitjans de comunicació del seu fill, va assegurar que la seva mare tenia «una fortalesa sorprenent i moltes ganes de viure».

I així ho ha demostrat després d'una llarga i dura lluita per a tirar endavant i demostrar-li a tothom que encara queda Maria per a estona.  Si tot va bé, no haurà de tornar a l'hospital fins al pròxim mes de setembre quan haurà de sotmetre's a una revisió mèdica. Fins llavors, ara, toca gaudir del merescut estiu en companyia dels que més estima.

També et poden interessar...