María Jiménez continua en estat greu

María Jiménez sorprèn amb la recuperació del seu estat de salut

Fa dues setmanes que els especialistes de l'hospital van practicar-li a l'artista una traqueotomia

El cas de la cantant María Jiménez està deixant a tothom bocabadat. Després d'ingressar d'urgència el passat 2 de maig a causa d'una oclusió intestinal, les notícies sobre la seva salut anaven empitjorant amb el pas de les hores.

Tal era la preocupació per la seva salut, que l'artista va haver de ser ingressada a l'UCI on la van entubar i li van fer aferrar-se a la vida. Les hores, els dies i les setmanes anaven passant i Jiménez seguia en un estat crític, però estable.

El caràcter de l'artista

Ara, dos mesos més tard, sembla que els seus fans podran tornar a veure-la sortir de l'hospital després d'haver superat aquest difícil procés. No obstant això, per aquest moment encara queda un temps, ja que tot i que es troba molt millor i ja està fora de perill, encara es troba hospitalitzada a l'UCI del centre Virgen del Rocío de Sevilla.

Per tots és conegut el caràcter de Jiménez, i segons ha explicat el director de l'hospital en unes declaracions, la cantant també l'ha deixat veure durant la seva estada a l'UCI. «Aquesta dona té l'UCI revolucionada, quins cops d'humor i quina força per a tirar endavant», explicava.  De la mateixa manera, sembla que quan van retirar-li el tub que mantenia la seva respiració, la cantant va exclamar que: «Em teniu ja fins al c...».

Una traqueotomia que li ha fet millorar la seva situació

Fa dues setmanes que els especialistes de l'hospital van practicar-li a Jiménez una traqueotomia, malgrat la seva inicial oposició. I va ser llavors quan va començar a experimentar la millora més destacada i, fins i tot, ha començat a respirar sense tub en les estones que es troba amb més força. Així doncs, ara només quedar esperar unes setmanes més per a poder veure l'evolució del seu estat de salut i tornar a gaudir del seu sentit de l'humor i, sobretot, força per viure.

També et poden interessar...