Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso

Susanna Griso gaudeix de les seves vacances i llueix figura en biquini

Alguns mitjans de comunicació l'han comparat amb la també periodista Ana Rosa Quintana

Susanna Griso
Susanna Griso va perdre fa poques setmanes la seva germana | CatalunyaDiari.cat

 

Susanna Griso ja gaudeix de les seves vacances d'estiu junt amb la seva filla i el seu home.  Després de rebre un dur revés fa poques setmanes amb la mort de la seva germana, la periodista catalana necessitava més que mai desconnectar del seu dia a dia i començar a gaudir en família d'uns dies de vacances.

Però més enllà de valorar unes típiques imatges familiars, els mitjans de comunicació no han trigat a fer comparacions. El cert és que Griso té una figura envejable sense haver arribat encara als 50 anys. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Les comparacions entre dues dones de diferents edats

La periodista ha lluit un biquini senzill en tons blancs i negres, amb el qual, se sent molt còmoda per a poder jugar amb la seva filla. D'altra banda, s'ha comparat l'estilisme, la figura i l'estil de Griso amb el d'Ana Rosa Quintana. Fa uns dies també es va enxampar a la presentadora de Telecinco de vacances i lluint figura. 

Portada de la revista Cuore amb Susanna Griso
Susanna Griso gaudeix ja de les seves merescudes vacances | Cuore

 

No obstant això, en aquest cas cal destacar que Quintana té 63 anys i que les comparacions, a més de ser odioses, no són compatibles. Per últim, Griso va manifestar que durant les vacances d'estiu és quan més trobaria a faltar a la seva germana, ja que era en aquesta època de l'any quan més es veien. Amb aquest dur tràngol, segur que Griso sabrà valorar què és l'important a la vida, lluny de les comparacions entre dues bones professionals del periodisme en banyador.

També et poden interessar...