Susanna Griso

Susanna Griso gaudeix de les seves vacances i llueix figura en biquini

Alguns mitjans de comunicació l'han comparat amb la també periodista Ana Rosa Quintana

Susanna Griso ja gaudeix de les seves vacances d'estiu junt amb la seva filla i el seu home.  Després de rebre un dur revés fa poques setmanes amb la mort de la seva germana, la periodista catalana necessitava més que mai desconnectar del seu dia a dia i començar a gaudir en família d'uns dies de vacances.

Però més enllà de valorar unes típiques imatges familiars, els mitjans de comunicació no han trigat a fer comparacions. El cert és que Griso té una figura envejable sense haver arribat encara als 50 anys. 

Les comparacions entre dues dones de diferents edats

La periodista ha lluit un biquini senzill en tons blancs i negres, amb el qual, se sent molt còmoda per a poder jugar amb la seva filla. D'altra banda, s'ha comparat l'estilisme, la figura i l'estil de Griso amb el d'Ana Rosa Quintana. Fa uns dies també es va enxampar a la presentadora de Telecinco de vacances i lluint figura. 

Portada de la revista Cuore amb Susanna Griso
Susanna Griso gaudeix ja de les seves merescudes vacances | Cuore

 

No obstant això, en aquest cas cal destacar que Quintana té 63 anys i que les comparacions, a més de ser odioses, no són compatibles. Per últim, Griso va manifestar que durant les vacances d'estiu és quan més trobaria a faltar a la seva germana, ja que era en aquesta època de l'any quan més es veien. Amb aquest dur tràngol, segur que Griso sabrà valorar què és l'important a la vida, lluny de les comparacions entre dues bones professionals del periodisme en banyador.

També et poden interessar...