Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rafa Nadal declara que «no m'agrada la confrontació continuada, en cap cas»

Rafa Nadal passa el seu comiat de solter en un iot a Sardenya

El millor tenista espanyol de la història està a punt de casar-se amb la seva xicota de tota la vida

Maria i Rafa
Rafa Nadal i Xisca Perelló celebren els seus comiats de solter | GTRES

 

S'apropa una de les bodes més esperades de l'any, Rafa Nadal i Xisca Perelló ja compten els dies que resten per ser matrimoni. Tots dos de moment ja han gaudit dels seus respectius comiats de solter.

Nadal escull Sardenya

Fa uns dies Xisca va gaudir dels últims dies com a soltera, i ho va fer amb les seves amigues a Màlaga, on van aprofitar el bon temps per passar uns dies a les millors platges de la Costa del Sol. Ara ha estat torn del seu compromès, que va decidir passar aquests últims instants abans d'estar casat amb els seus amics.  El tenista balear va viatjar fins a Sardenya amb el seu iot.

El balear gaudeix de les aigües italianes amb els seus amics de sempre

Rafa Nadal durant el seu comiat es va animar a practicar busseig i també va gaudir d'uns passejos a bord de motos aquàtiques amb els seus amics. El balear sempre ha sigut una persona molt discreta i molt responsable i en el seu comiat ha decidit fer el mateix que fa cada any, una escapadeta pel mar i amb els seus. El grup va passar uns dies en aigües italianes a bord del Beethoven, el vaixell que Nadal es va comprar en 2016 i que acaba de posar a la venda per 2,6 milions d'euros, gairebé mig milió menys del que li va costar. Potser a banda del comiat de solter estem davant del comiat del iot, ja que el tenista s'ha comprat un catamarà de luxe de 5 milions d'euros.

Catamarà de Sunreef Yachts
Catamarà de Sunreef Yachts, nova adquisició de Rafa Nadal |

 

La intimitat és el principal objectiu de la boda

La parella vol que la celebració sigui en la més estricta intimitat, però ho tindran difícil, ja que tota la premsa internacional estarà pendent de la boda  d'un dels millors tenistes de la història.

També et pot interessar...