TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

URGENT

🔥 Un home de 77 anys pateix cremades greus en un incendi al Baix Penedès

Rafa Nadal compra un catamarà per 5 milions d’euros

El tenista ha venut ‘Beethoven’, el seu iot per 2,6 milions d’euros
Rafa Nadal ha venut el seu iot i s'ha comprat un catamarà per 5 milions d'euros | CatalunyaDiari.cat

 

Rafa Nadal s’ha permès un caprici milionari poc temps abans de casar-se amb Xisca Perelló. El tenista mallorquí ha encarregat un catamarà de 5 milions d’euros que tindrà disponible el 2020. A canvi, ha venut ‘Beethoven’, el seu iot per 2,6 milions d’euros.

 

Rafa Nadal compra un catamarà de 5 MEUR

Segons ha avançat ‘Jaleos’, Rafa Nadal hauria posat a la venda el seu luxós iot, una de les propietats més preuades del tenista que va comprar ara fa tres anys per 3 milions d’euros i que vendrà per 2,6 milions. Ara, però, ha volgut comprar-se un catamarà perquè acaba de tornar del seu viatge per les Bahames, acompanyat per la seva família, on ha navegat en un de similar.

 

Així, Rafa Nadal ha encarregat el model de luxe 80 Sunreef Supreme Power de Sunreef Yachts. Una embarcació exclusiva que es troba en fase de construcció i que podria valer fins a 5 milions d’euros. Aquest catamarà té capacitat fins a dotze persones i és suficientment ample com per poder instal·lar-hi una piscina d’hidromassatge, juntament amb tota mena de detalls que deixen enrere les comoditats i luxes del seu anterior iot ‘Beethoven’.

 

El catamarà que ha encarregat Rafa Nadal estarà disponible a partir del 2020 | Sunreef Yachts

 

 

També et pot interessar…