YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rafa Nadal i Xisca Perelló, a les portes d'una boda plena d'incògnites

El programa 'Socialité' de Telecinco ha comunicat que la data de la cerimònia serà el pròxim mes de juny, mentre que 'El Español' assegura que l'enllaçes durà a terme el mes d'octubre

Rafal Nadal i Xisca Perelló contrauran matrimoni el pròxim mes de juny
Rafal Nadal i Xisca Perelló contrauran matrimoni el pròxim mes de juny | CATALUNYA DIARI

Rafa Nadal, un dels esportistes espanyols amb més fama internacional, està passant per aquests moments per una complicada etapa professional a causa de l’impossibilitat d’arribar a la final del 'Madrid Open'. Tot i això, la seva vida sentimental està a punt de viure un moment inoblidable, la seva boda amb Xisca Perelló.

Fa 14 anys que la parella va iniciar la seva relació amorosa i fa un any van comprometre’s oficialment a la capital d’Itàlia. La notícia del seu futur casament als mitjans de comunicació no va agradar a Rafa Nadal i a Xisca Perelló, i sembla que ara tampoc estan còmodes amb la publicació dels detalls d’aquest esdeveniment.

On i quan contrauran matrimoni?

Gràcies al programa 'Socialité' de Telecinco presentat per Maria Patiño hem descobert algunes dades rellevants de l’esdeveniment matrimonial, com ara la data. Si bé s’havia rumorejat que es duria a terme durant la tardor, el cert és que la parella contraurà matrimoni el pròxim mes de juny. Tot i això, també es manté una certa incògnita, ja que 'El Español' assegura que l'enllaç es durà a terme a l'octubre. 

A més a més, el lloc escollit per celebrar la boda serà una abadia localitzada al nord de l’illa de Mallorca, una opció ideal per tenir intimitat i privacitat durant un esdeveniment que marcarà la seva vida sentimental. Hem pogut conèixer també el nombre de convidats, el qual superarà les 500 persones que seran testimonis de l’enllaç.

La parella es va comprometre oficialment va un any
La parella es va comprometre oficialment fa un any | CATALUNYA DIARI

 

Altres detalls de l’esdeveniment

Un altre aspecte de la boda entre Rafa Nadal i Xisca Perelló tractat a 'Socialité' ha estat el del xef responsable del càtering nupcial. L’encarregat d’aquesta tasca serà Quique Dacosta, un prestigiós cuiner que compta amb tres estrelles Michelin.

Des de peix i carn, passant per productes típics, fins a arribar a una sopa de paté, el menú serà molt variat i és segur que seduirà a tots els convidats. El que més ens ha sorprès és que l’esportista Rafa Nadal tindrà un menú exclusivament per ell, ja que ha de mantenir una estricta dieta a causa de la seva professió.


Comentaris

envia el comentari