María Jiménez rep multitud d’ofertes per ser entrevistada

La cantant i actriu sevillana és conscient que la primera entrevista després de la seva recuperació té un preu, i prefereix reservar-se per una aparició a la televisió
María Jiménez rep ofertes per ser entrevistada | TELECINCO

 

Aquests tres mesos han estat molt difícils per María Jiménez i la seva família. Durant la seva hospitalització hi ha hagut moments que la seva vida corria perill, però afortunadament l’artista ha tornat a la seva casa de Chiclana i està centrada en la seva recuperació. La mobilitat que ha perdut a causa dels mesos d’ingrés a l’hospital l’està millorant gràcies a uns exercicis de rehabilitació.

 

Les primeres declaracions de la cantant realitzades al plató de ‘Sálvame’ assenyalaven que encara es trobava dèbil físicament i que era incapaç de posar-se dempeus, motiu pel qual havia de recórrer a l’ajuda d’una cadira de rodes. Gràcies al suport de la seva germana i del seu fill, la sevillana podrà prendre’s tot el temps que necessiti per tornar a ser independent i estar en perfecte estat de salut, encara que tot està anant «molt a poc a poc».

 

Les ofertes per ser entrevistada

L’exparella de Pepe Sancho ha estat el centre d’atenció dels mitjans de comunicació durant aquests mesos, ja que semblava que la vida de la cantant cada vegada perillava més. No obstant això, l’estat de salut de María Jiménez va millorar davant la sorpresa dels metges, i és per aquest motiu que ha causat molta expectació i els mitjans estan desitjant concedir-li una entrevista.

 

Tan gran és la impaciència de la premsa que Jiménez ja ha rebut multitud d’ofertes per entrevistar-la i conèixer el seu testimoni en primera persona sobre aquesta difícil etapa vital per la qual ha hagut de passar.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

La cantant és conscient que la seva primera entrevista té un preu | CATALUNYADIARI

 

A més a més, María Jiménez és coneguda per posseir un caràcter fort i imparable que sempre ha resultat atractiu pels mitjans de comunicació i els seus seguidors. Ara, el seu pas pel quiròfan ha fet que sigui una celebritat encara més popular, i fins i tot la trucada d’un amic seu periodista li va fer sospitar sobre una possible entrevista encoberta: «No estaràs fent-me una entrevista?», va preguntar la sevillana, i acte seguir va penjar el telèfon sense cap remordiment.

 

La cantant és plenament conscient del preu que té aquesta primera entrevista sobre la seva experiència hospitalària, i és per aquesta raó que prefereix no tenir cap mena de pressa i ha deixat al seu representant al càrrec de tot. La seva primera preocupació és esforçar-se a recuperar-se per tornar a estar al 100% com més aviat millor, i prefereix tenir paciència i esperar a una reaparició a televisió.

 

També pots llegir...