Violeta Mangriñán desmenteix la notícia fake de la seva mort

La valenciana ha negat la notícia amb humor a través del seu perfil d'Instagram assegurant que es troba en perfecte estat de salut
Violeta Mangriñán desmenteix la notícia fake sobre la seva mort | TELECINCO

 

 

Sembla que l’exconcursant de ‘Supervivientes’ no aconsegueix deslliurar-se de crítiques i comentaris negatius. La seva participació en el reality de supervivència ha generat opinions de tota mena, i Violeta ha hagut de defensar-se de multitud de seguidors que han criticat durament la seva estada a l’illa d’Hondures.

 

Ara, Violeta Mangriñán ha estat víctima d’una notícia fake que assegurava que la jove havia mort aquest cap de setmana. Mitjançant les xarxes socials, l’’extronista’ ha desmentit la informació falsa i ho ha fet amb molt d’humor. L'ha sorprès enormement com els seus haters han estat capaços de crear aquesta notícia i de compartir-la com si fos real.

 

La notícia fake de la mort de Violeta

La valenciana va compartir amb els seus seguidors d’Instagram la notícia sobre la seva suposada mort a través d’una storie i la va acompanyar del següent missatge amb to humorístic: «No estava morta, estava de gresca. Ric per no plorar». Així, Violeta s’ha pres aquesta fake news com una broma molt pesada, i ha deixat ben clar als seus amics, familiars i seguidors que es troba en perfectes condicions.

 

La jove valenciana va desmentir la notícia amb un missatge ple d'humor | INSTAGRAM

 

 

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ no ha estat l'única en ser víctima d’aquest tipus de notícies fake. Altres celebritats com Iker Casillas, Belén Esteban, Carmen Sevilla, Raphael, Miguel Bosé, entre d’altres, van haver de desmentir públicament la notícia de la seva pròpia mort.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Des que la jove va començar la seva relació sentimental amb Fabio i va decidir participar a ‘Supervivientes’, molts usuaris l’han estat criticant dia rere dia i fins i tot han arribat a fer comentaris ofensius sobre el seu aspecte físic. Encara que Mangriñán és coneguda pel seu fort caràcter i s’ha esforçat per aturar aquesta onada de crítiques, sembla que els seus haters sempre estan preparant alguna ofensiva i no volen que estigui tranquil·la.

 

També pots llegir...