Noélia López confessa que pateix hipotiroïdisme per culpa de l'estrès

La model sevillana s'ha mostrat molt preocupada pel seu canvi de vida i per les conseqüències que pot tenir pel seu fill
Noélia ha explicat al seu canal de 'Mtmad' la malaltia que pateix | Mtmad

 

Sovint la vida que els famosos mostren a les xarxes socials o a través dels seus projectes professionals, no són la realitat que viuen en la seva vida íntima.

 

Aquest ha estat el cas de la model Noélia López, qui ha confessat a través del seu canal de 'Mtmad' que li han diagnosticat hipotiroïdisme. Tot va començar amb una analítica normal del seu endocrí. Amb els resultats a la mà, el metge va trucar a la model sevillana i li va preguntar si estava estressada. Va ser en aquest punt quan la jove va assegurar que «no estic estressada, visc estressada».

 

 

Un estrès que li ha passat factura

Bé, doncs a causa d'aquest nivell elevat d'estrès constant en el seu dia a dia, Noèlia ha de fer front ara a una malaltia que l'obligarà a adaptar-se a una nova vida, en la qual, tenir cura de la seva salut haurà de ser la tònica general. «Les hormones de l'estrès estaven altíssimes... i, com a conseqüència, doncs hipotiroïdisme. Ja vaig tenir un indici durant l'embaràs, però ara he estat prenent-me una dosi molt baixeta de medicació», explicava la model.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Noélia Lopez assegura que és una noia molt perfeccionista | Mtmad

 

 

Tanmateix, ha lamentat no saber escoltar els senyals que li enviava el seu cos: «el meu cos s'alentia, em sentia cansada, se'm queia el cabell, l'esport que feia el notava menys, menjar que abans no m'engreixava, ara sí». Finalment, la jove model va assegurar que: «Tinc un fill, una responsabilitat... però a vegades és complicat ser tot 10. Sobretot quan acabes de passar a la teva vida un canvi molt gran, especialment per a les persones com jo, que volem tenir-ho tot sota control.

 

Preocupació pel seu fill

Estic ara en un procés d'adaptació, veient què passarà amb la meva estabilitat del petit... però bé, s'ha de seguir lluitant i intentar ser feliç». Així doncs, Noélia, que explica que li agrada tenir-ho tot molt controlat, haurà de fer un canvi d'estil de vida i centrar la seva energia a cuidar-se i tenir cura de la seva salut.

La model es va mostrar preocupada pel canvi de vida que pot afectar el seu fill | Mtmad

 

 

També et poden interessar...