ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Tania Llasera, obligada a cancel·lar les gravacions a causa de la seva malaltia

La presentadora pateix queratitis crònica, que afecta al seu ull esquerre

Tània Llasera s'ha vist obligada a interrompre la seva feina
Tània Llasera s'ha vist obligada a interrompre la seva feina | CatalunyaDiari.cat

Tania Llasera es troba en un moment delicat de salut. El passat dimarts, la presentadora informava a través del seu Instagram que havia hagut d’interrompre de sobte les seves gravacions i anar-se’n a casa a causa de la queratitis, una malaltia crònica que pateix i que consta d’una ferida en el seu ull esquerre que en obrir-se li provoca molt de dolor i fotofòbia.

Així informava del succés la mateixa Tania mitjançant una ‘stories’: «Tornant de la feina súper ràpid perquè avui a les 4 del matí he patit un episodi. Se m’ha obert la queratitis, la ferida que tinc a l’ull. La pell que cobreix l’ull se m’ha enganxat i s’ha obert. Noto com si tingués arena i sal a l’ull. No és la primera vegada que em passa, és la sèptima… Ja sé què he de fer i tot, però el meu metge es troba a Manila, així que veurem on puc anar i qui m’atén».

Aquest últim episodi ha suposat tot un daltabaix per a la presentadora, que per molt que estigui acostumada a lidiar amb la malaltia, ha hagut de fer una parada brusca a la seva vida diària i tal com indicava, «cancel·lar tota una jornada de gravació», amb tot el que això comporta. Ara, l’hauran d’intervenir, tal com ella explicava en detall:  «El que hauran de fer serà adormir-me l’ull amb anestèsia, agafar unes pinces, treure’m l’epiteli que em sobra….i després quedar-me a casa amb un antibiòtic durant tres dies a les fosques» relatava la presentadora, basant-se en els seus anteriors episodis de la malaltia.

Ella mateixa ha volgut captar el moment que està travessant amb una imatge que descriu perfectament la situació en què es troba: estirada al llit amb unes ulleres de sol posades per evitar que la claror arribi als seus ulls. «Amb ulleres de sol i al llit… hi ha dies així. Dies en què han de cancel·lar tota una gravació perquè al teu ull se li acut fotre amb la seva queratitis crònica», es lamentava.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari