URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Tania Llasera, obligada a cancel·lar les gravacions a causa de la seva malaltia

La presentadora pateix queratitis crònica, que afecta al seu ull esquerre
Tània Llasera s'ha vist obligada a interrompre la seva feina | CatalunyaDiari.cat

 

Tania Llasera es troba en un moment delicat de salut. El passat dimarts, la presentadora informava a través del seu Instagram que havia hagut d’interrompre de sobte les seves gravacions i anar-se’n a casa a causa de la queratitis, una malaltia crònica que pateix i que consta d’una ferida en el seu ull esquerre que en obrir-se li provoca molt de dolor i fotofòbia.

 

Així informava del succés la mateixa Tania mitjançant una ‘stories’: «Tornant de la feina súper ràpid perquè avui a les 4 del matí he patit un episodi. Se m’ha obert la queratitis, la ferida que tinc a l’ull. La pell que cobreix l’ull se m’ha enganxat i s’ha obert. Noto com si tingués arena i sal a l’ull. No és la primera vegada que em passa, és la sèptima… Ja sé què he de fer i tot, però el meu metge es troba a Manila, així que veurem on puc anar i qui m’atén».

 

Aquest últim episodi ha suposat tot un daltabaix per a la presentadora, que per molt que estigui acostumada a lidiar amb la malaltia, ha hagut de fer una parada brusca a la seva vida diària i tal com indicava, «cancel·lar tota una jornada de gravació», amb tot el que això comporta. Ara, l’hauran d’intervenir, tal com ella explicava en detall:  «El que hauran de fer serà adormir-me l’ull amb anestèsia, agafar unes pinces, treure’m l’epiteli que em sobra….i després quedar-me a casa amb un antibiòtic durant tres dies a les fosques» relatava la presentadora, basant-se en els seus anteriors episodis de la malaltia.

 

 

Ella mateixa ha volgut captar el moment que està travessant amb una imatge que descriu perfectament la situació en què es troba: estirada al llit amb unes ulleres de sol posades per evitar que la claror arribi als seus ulls. «Amb ulleres de sol i al llit… hi ha dies així. Dies en què han de cancel·lar tota una gravació perquè al teu ull se li acut fotre amb la seva queratitis crònica», es lamentava.

També et pot interessar...