Pau Gasol gaudeix del seu viatge de noces a la costa italiana

L'espai ha estat considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i desprèn encant i màgia en cadascun dels seus racons

Pau Gasol ha anunciat el seu compromís amb Catherine McDonell
Pau Gasol està vivint un dolç moment junt amb la seva dona | Instagram (@paugasol)

Pau Gasol i la seva dona Cat McDonnell estan vivint un vertader somni. A principis del mes de juliol la parella es va casar a l'Hotel Fairmont de San Francisco, als Estats Units, després de tres anys de relació i, fa pocs dies, van acabar de formalitzar i celebrar el seu matrimoni a l'Empordà.

Ambdós van compartir imatges dels casaments a través de les xarxes socials i van manifestar sentir-se immensament feliços. Bé, doncs després de la boda, com sempre, arriba el viatge de noces. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Pau (@paugasol) el

Una preciosa localitat italiana situada en el Golf dels Poetes

En aquesta ocasió, els nuvis han escollit una preciosa localitat italiana situada en el Golf dels Poetes. L'espai ha estat considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i desprèn encant i màgia en cadascun dels seus racons. D'igual forma que amb la boda, la parella ha volgut compartir amb els seus seguidors algunes de les imatges del seu viatge de noces, en el qual, han pogut gaudir del paisatge des d'un vaixell i navegant per sobre d'un mar brillant i llampant.

La mateixa dona de Gasol ha escrit frases com: «Navegant amb el meu marit», i ha publicat imatges on se la pot veure lluir l'aliança que constata la unió de la parella. Sens dubte, un dels jugadors de bàsquet catalans més internacionals, està passant per un dolç moment gràcies a la companyia i bona harmonia amb la seva ja dona.

També et poden interessar...


Comentaris
Iván Gómez
En Pau Gasol és de Sant Boi de Llobregat, no de l'Empordà. Només cal mirar la Viquipèdia ?

envia el comentari