Pau Gasol ha anunciat el seu compromís amb Catherine McDonell

Pau Gasol i Cat McDonnell es casen per segon cop a l'Empordà

La parella ja va contraure matrimoni en terres americanes i han decidit tornar a repetir la cerimònia a Catalunya

El passat 7 de juliol Pau Gasol i Catherine McDonnell es van casar a San Francisco, en una boda que no seria la primera, ja que el 16 de juliol el pivot català i la financera californiana van tornar a celebrar el casament, però aquest cop a l'Empordà.

Segona boda de Pau Gasol i Cat McDonnell

Pau Gasol està passant uns dies a Catalunya juntament amb la seva dona, motiu pel qual han aprofitat per celebrar una altra cerimònia en terres catalanes. Aquesta segona boda ha estat íntima i familiar, mantenint aquesta empremta de discreció que sempre ha envoltat la parella. És cert que els dos han mantingut en secret el màxim temps possible la celebració del primer casament. El passat mes d'octubre Gasol va publicar una fotografia a Instagram anunciant que li havia demanat matrimoni a la seva parella, a partir d'aquí poca cosa més s'ha sabut durant tots aquests mesos de l'esperada festa.

L'elegància defineix la parella

En aquesta segona celebració el jugador i la seva esposa han volgut mostrar algunes imatges seves a les xarxes socials.  En una de les fotografies apareix Cat McDonnell amb un maquillatge molt natural i un vestit blanc de línies senzilles signat per la marca espanyola Pronovias. La californiana apareix abraçada al jugador de bàsquet, que triava per a l'ocasió un vestit de la signatura Tommy Hilfiguer en color blau amb solapes negres.

 

Possible tornada de Gasol al Barcelona

El jugador de bàsquet català més important de la història continua la seva aventura per l'NBA, on ja és tot un veterà. El seu futur encara és incert, de moment s'està recuperant d'una lesió  que l'ha deixat apartat del mundial de la Xina.  Darrerament s'ha especulat que el pivot podria regressar al Barcelona, encara que també podria tenir ofertes d'equips de l'NBA com els Detroit Pistons que busquen un pivot de les seves característiques.

També et pot interessar...