Alejandro Albalá a 'Sálvame'

Alejandro Albalá confessa que Sofia Suescun vol tornar amb ell

L'ex de la navarresa també va explicar les suposades infidelitats que havia fet Kiko Jiménez a Gloria Camila

La història d'Alejandro Albalá i Sofia Suescun sembla no tenir fi. La que fou parella durant un temps i, després, fes públiques les seves desavinences en platós de televisió i en programes de televisió com 'GH Dúo', ara sembla que obre un nou capítol en la seva història.

Almenys així ho va deixar entreveure el mateix Albalá el passat divendres 12 de juliol en una entrevista a 'Sálvame'. En aquest sentit, Albalá va dir per a sorpresa de tots que: «A mi Sofia m'ha estat escrivint des de fa una setmana, dient-me que volia tornar amb mi. Hem estat parlant des que vam sortir de 'GH Dúo', de fet, ha estat trucant a gent perquè em portessin a discoteques on estava ella per a creuar-nos». 

La possible relació amagada entre Kiko i Sofia

Però aquesta no és l'única confessió que Albalá va fer sobre Suescun, i és que, segons sembla, la navarresa tindria alguna cosa a veure en la ruptura de Kiko Jiménez i Gloria Camila.  Segons Albalá, Suescun i Jiménez haurien tingut alguna història abans de començar la relació amb Gloria, encara que els implicats ho neguin.

«Veig molta hipocresia, s'han estat posant verd durant molt de temps. Abans de ser parella de Gloria Camila, sí que van tenir alguna cosa».  «Porten un mes veient-se amb Sofia, mentre estava amb Gloria. Ell, en el programa ha dit tot el contrari, li ha tirat el mort a sobre a Gloria. És més, tinc un amic d'una discoteca que em va dir que a les sis del matí un dia de la setmana passada, van sortir junts», va afegir Albalá. 

Kiko Jiménez i Sofia Suescun
Els rumors asseguren que Kiko i Sofia haurien tingut trobades íntimes | Instagram

 

Però per si això no fos suficient, l'ex de Suescun va sentenciar afirmant que en una festa d'estiu que organitza 'MYHYV', «m'expliquen que sortien els dos d'una habitació, ella amb tot el pintallavis escorregut i, ell, amb tot el pintallavis a la boca». 

Altres possibles infidelitats de Kiko

No obstant això, sembla que la figura de Suescun no seria l'única causa de la ruptura de la parella, ja que Albalá va seguir explicant que: «Kiko no vagi de digne perquè un dia vaig sortir amb ells -Gloria Camila i ell-, i em va dir que li acompanyés al bany i va aparèixer una noia a la cua del bany i es va posar a menjar-li la boca. D'aquestes, moltes».

Després de totes aquestes confessions d'Albalá, si una cosa hi ha de cert en aquesta història, és que no hi ha res clar i que  és possible que Kiko hagi de donar moltes explicacions a la que fins ara era la seva parella.

Sofia Suescun
Sofia Suescun hauria escrit a Alejandro Albalá per a tornar a estar junts | Telecinco

 

També et poden interessar...