Rosa Benito a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'

Rosa Benito s'emociona en recordar la seva cunyada Rocío Jurado

L'ex d'Amador Mohedano va confessar que durant els anys que van compartir amb una sola mirada s'entenien

Hi ha moments i persones a la vida que, per molt que passi el temps, mai es podran oblidar. Això és el que sent Rosa Benito en recordar a la seva difunta cunyada, Rocío Jurado.  Benito va ser l'encarregada d'inaugurar els sopars del programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition', i va rebre a casa seva a Belinda Washington, Irma Soriano i Loles León. 

Com si es tractés d'un sopar sense càmeres, Benito va parlar amb les companyes amb total naturalitat i va deixar entreveure aspectes més íntims de la seva vida com, per exemple, la relació que manté amb la família del seu exmarit, Amador Mohedano.

Més que una cunyada

Però un dels moments més emotius del sopar va ser quan Benito va recordar la seva cunyada. En aquest sentit, cal recordar que Benito va ser la perruquera personal de l'artista durant molts anys, però a més a més, es van convertir en confidents, amigues i germanes. «Vam estar juntes des del 86 i fins al 2006. Teníem tanta complicitat. Hem viscut tantes coses juntes. Ella no va ser la meva cunyada. Va ser la meva germana, una amiga i molt còmplice amb mi. És veritat que quan estava ella, tots estàvem a casa seva. La família està trencada perquè falta ella», confessava emocionada Benito.

En la mateixa línia, explicava que: «Em vaig casar molt jove i em vaig posar a treballar amb Rocío. Per a mi era una germana. Érem dues persones que ens enteníem amb mirar-nos». Ara, amb el pas dels anys, la mort de la cantant i la separació de Benito amb Amador Mohedano, tota aquesta relació queda viva només en el passat i el seu record. No obstant això, Benito assegura que parla cada dia amb la seva cunyada Gloria i que, en la mesura del possible, manté una bona relació amb la qual un dia, també va ser la seva família.

Rosa Benito a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'
Rosa Benito es va emocionar en parlar de Rocío Jurado | Telecinco

 

També et poden interessar...