CATALUNYA EN ALERTA

Dilluns pot arribar una perillosa gota freda

La reina Letícia llueix un vestit de Zara de 19,99 euros

L’esposa del rei Felip VI va escollir aquesta peça de roba per assistir a un acte oficial del Palau de la Zarzuela
La reina Letícia va lluir un vestit de Zara de 19,99 euros | CEDIDA

 

 

Aquesta setmana la reina Letícia ha tornat a ser notícia pel seu ‘look’ poc estiuenc. Amb motiu de donar la benvinguda a l’organització del Congrés Internacional de l’Associació Internacional d’Estudis de Comunicació Social, l’esposa del rei Felip VI ha escollit lluir una vestimenta que ens ha sorprès a tots per la seva procedència. Estem parlant d’un vestit de Zara, el qual pot comprar-se en la secció de rebaixes pel mòdic preu de 19,99 euros.

 

El vestit de Zara pot adquirir-se a la secció de rebaixes per 19,99 euros | ZARA

 

 

D’estil ‘tweed’ i fabricat amb un teixit de llana molt fi, el que destaca d’aquest vestit són les butxaques davanteres i l’escot recte a l’alçada de les espatlles. Gràcies a la forma triangular dels malucs i de l’escot, remarca molt bé el cos i realça la figura. A més a més, la reina Letícia va ressaltar encara més la seva cintura gràcies a un cinturó, i com a complement va triar les seves imprescindibles sabates de Carolina Herrera. L’hem tornat a veure amb el seu inseparable anell de Karen Hallam, i unes arracades amb forma de cèrcol molt discretes.

 

La reina Letícia va complementar el seu 'look' amb unes sabates de Carolina Herrera | CEDIDA

 

 

El ‘look’ de la Reina torna a generar escàndol

L’escàndol ha estat provocat pel mateix motiu que les anteriors polèmiques que han generat els ‘looks’ estiuencs que la Reina llueix últimament. En tractar-se d’un vestit de llana, moltes persones han opinat a les xarxes socials que és una vestimenta idònia per a la temporada de tardor-hivern, però que per afrontar les altes temperatures actuals no és adequat. Tot i això, l’escot que realça el coll, les mànigues i el baix esfilagarsat sí que han rebut crítiques positives pel seu aire elegant i sofisticat.

 

Un altre conjunt d'estiu de la Reina que ha estat molt criticat | CATALUNYADIARI

 

També pots llegir...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris