La reina Letícia en una foto d'arxiu

La reina Letícia llueix un vestit de Zara de 19,99 euros

L’esposa del rei Felip VI va escollir aquesta peça de roba per assistir a un acte oficial del Palau de la Zarzuela

 

Aquesta setmana la reina Letícia ha tornat a ser notícia pel seu ‘look’ poc estiuenc. Amb motiu de donar la benvinguda a l’organització del Congrés Internacional de l’Associació Internacional d’Estudis de Comunicació Social,  l’esposa del rei Felip VI ha escollit lluir una vestimenta que ens ha sorprès a tots per la seva procedència. Estem parlant d’un vestit de Zara, el qual pot comprar-se en la secció de rebaixes pel mòdic preu de 19,99 euros.

D’estil ‘tweed’ i fabricat amb un teixit de llana molt fi, el que destaca d’aquest vestit són les butxaques davanteres i l’escot recte a l’alçada de les espatlles. Gràcies a la forma triangular dels malucs i de l’escot, remarca molt bé el cos i realça la figura. A més a més, la reina Letícia va ressaltar encara més la seva cintura gràcies a un cinturó, i com a complement va triar les seves imprescindibles sabates de Carolina Herrera. L’hem tornat a veure amb el seu inseparable anell de Karen Hallam, i unes arracades amb forma de cèrcol molt discretes.

El ‘look’ de la Reina torna a generar escàndol

L’escàndol ha estat provocat pel mateix motiu que les anteriors polèmiques que han generat els ‘looks’ estiuencs que la Reina llueix últimament. En tractar-se d’un vestit de llana, moltes persones han opinat a les xarxes socials que és una vestimenta idònia per a la temporada de tardor-hivern, però que per afrontar les altes temperatures actuals no és adequat. Tot i això, l’escot que realça el coll, les mànigues i el baix esfilagarsat sí que han rebut crítiques positives pel seu aire elegant i sofisticat.

També pots llegir...