Sandra Barneda

Sandra Barneda explica que va confessar la seva orientació sexual per coherència

La periodista i presentadora catalana opina que «la televisió és honestedat», i que per això calia que fos coherent amb ella mateixa

Sandra Barneda estarà al càrrec del programa ‘Viva la vida’ de Telecinco a partir del pròxim cap de setmana. La veurem dirigir aquest espai durant tot l’estiu, mentre la presentadora Emma García es troba de vacances fins al mes de setembre.

La notícia d’aquesta substitució la vam fer pública les dues periodistes el passat diumenge 14 de juliol. Sandra Barneda va assistir al plató del programa per ser entrevistada per Emma García, i van aprofitar el moment per anunciar la substitució.

«M'ha costat tant sentir-me orgullosa de mi mateixa»

A banda d’això, el col·loqui entre les dues presentadores va acabar derivant en un assumpte que afecta directament l’orgull de Barneda: la revelació pública de la seva orientació sexual. En aquest sentit, Sandra va opinar que «la televisió és honestedat, no pots seguir a la televisió parlant de temes que estan al carrer, que tu els pateixes, i romandre protegida».

A més a més, va referir-se a la relació que manté amb el col·lectiu LGTBI: «Si aquesta gent que el critica estigués a la nostra pell, sabria l’important que és la paraula orgull». A continuació, va afegir el següent: «M’ha costat tant sentir-me orgullosa de mi mateixa i tindre amics, que els amics no et rebutgin i superar les teves pors».

La catalana volia ser «coherent»

Havent superat aquesta etapa d’incomprensió i frustració, la periodista catalana va decidir exposar-ho públicament: «Va arribar un moment en el qual deia ‘he de parlar d’això perquè fora de la pantalla es parla’».  Prenent consciència de la responsabilitat que té el fet de ser una personalitat pública, a més de voler ser íntegra amb si mateixa i la seva identitat, Barneda va confessar que «em sentia restada, que calia ser coherent amb mi mateixa».   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bésame, bésame mucho #diainternacionaldelbeso #lovebali

Una publicación compartida por Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

Avui en dia, l’expresentadora de ‘Conexión Honduras’ manté una relació sentimental amb Nagore Robles, col·laboradora de televisió que va saltar a la fama per la seva participació en l’onzena edició del reality ‘Gran Hermano’.La parella va conèixer-se en un plató de televisió, i encara que no van anunciar la seva relació immediatament, ara fan públic el seu amor amb llibertat i es dediquen paraules d’amor a les xarxes socials.

També pots llegir...