La reina Letícia

La reina Letícia torna a lluir un vestit d'Asos de màniga llarga en ple estiu

En l'actualitat el vestit ja no es pot trobar a la pàgina web, és possible que a causa del furor que va crear després que el lluís la reina d'Espanya

La reina Letícia sembla no entendre d'onades de calor, ni de robes d'hivern i estiu. Almenys així es desprèn després que, per segona vegada consecutiva, acudís la setmana passada a un acte amb un vestit de màniga llarga.

En aquesta ocasió, es tractava d'un vestit de la marca de roba online Asos que té un preu de 96,99 euros.  Concretament, es tracta del mateix vestit que va lluir el passat mes de novembre durant la visita oficial del president de la Xina, Xin Jinping, i la seva dona, Peng Liyuan.

Un toc diferent amb el canvi de sabates i de bossa de mà

Segons explica 'La Coctelera', es tracta d'un vestit de tall evasé, amb brodats de flors de loto i una enorme garsa en el pit. En aquesta ocasió, això no obstant, Letícia ha decidit donar-li un toc diferent el 'look' i s'ha canviat les sabates i la bossa de mà, ambdues peces en un color rosa xicle.

En el que sí que ha mantingut han estat les arracades roses i verds de la firma Coolook i el seu anell Karen Hallam.  En l'actualitat el vestit ja no es pot trobar a la pàgina web, és possible que a causa del furor que va crear després que el lluís la reina d'Espanya.  Cal destacar que aquesta opció va ser molt encertada durant la visita del president xinès i la seva dona, ja que els tocs orientals del vestit donaven un clar gest de complicitat als representants del país asiàtic.

La reina Letícia
Letícia va escollir el mateix vestit que durant la visita del president xinès | CatalunyaDiari.cat

 

Ara bé, que el torni a lluir en ple mes de juliol i en plena onada de calor amb temperatures que superaven gairebé els 40 graus, ha donat molt a parlar. Aquesta no és la primera vegada aquest estiu que Letícia opta per cobrir-se els braços malgrat la calor. La darrera vegada va ser durant un acte de l'Associació Espanyola contra el Càncer, en el qual, la dona del rei Felip VI va lluir un vestit de pantaló i jaqueta.  De ben segur que durant les seves vacances estivals a Mallorca, Letícia optarà per lluir vestits més frescos i lleugers.

També et poden interessar...

  • La reina Letícia vestida de blanc, fa una visita a l'equip de Rugby femení
  • Peñafiel carrega contra Letícia per l'error de protocol de la Zarzuela