Vanesa Martín confessa l'abús que va patir per part d'un productor musical

La malaguenya ha explicat que l'home no deixava d'agafar-la mentre li demanava que pugés amb ell a la seva habitació d'hotel
Vanesa Martín va confessar haver estat víctima d'un assetjament | Instagram

 

La xacra dels abusos sexuals no afecta només a desconeguts i gent anònima. Aquest problema també l'han hagut de viure en la seva pròpia pell alguns artistes com és el cas de Vanesa Martín.

 

Després que la soprano Ainhoa Arteta confessés que va ser violada quan estudiava a Nova York, ara és la cantant malaguenya la que explica la seva història. Martín ho ha fet en una confessió al programa que presenta Isabel Gemio, 'Retratos con Alma'.

 

 

Un productor que la va convidar a pujar a la seva habitació d'hotel

En aquest sentit, i segons 'Msn', la cantautora amb només 18 anys ha confessat que un productor no deixava d'agafar-la mentre li demanava que pugés amb ell a la seva habitació d'hotel. Davant aquesta situació, Martín va admetre haver-se sentit molt incòmoda, fet que la va conduir a soltar-li la mà al presumpte assetjador i marxar en un cotxe. Va ser llavors quan explica que el va veure pel retrovisor del cotxe i va pensar que no ho tornaria a tolerar «mai més».

 

Malgrat aquest assetjament i la seva victoriosa fugida, Martín assegura que cada vegada que el tornava a veure després d'aquell episodi es ficava molt nerviosa i, no va ser fins passats uns anys quan es va adonar de la gravetat de la situació. Tot i això, en l'actualitat a la malaguenya li costa nomenar la situació d'abús, i va haver de ser la presentadora del programa la que admetés que, malauradament, allò sí que va ser un abús.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Després d'aquesta desagradable experiència, Martín lamenta que li va canviar el caràcter i que actua amb certa distància amb les seves relacions en un primer moment. Precisament aquest canvi de conducta, és la mateixa que va viure la soprano Arteta. Ara, passats ja molts anys d'aquella experiència, Martín s'ha convertit en tota una referent de la música del moment al país.

 

També et poden interessar...