La reina Letícia no ha considerat correcte que la seva neboda assiteixi a un acte de l'Orgull

La reina Letícia hauria evitat que Carla Vigo assistís als Premis Orgull

La reina no ha considerat adequada la presència de la seva neboda en un acte de l'Orgull

Aquest cap de setmana se celebrava el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI i un dels premis amb més repercussió d’aquestes jornades el concedeix Studio 54, que aquesta vegada  li atorgava el seu Premi a l’Orgull a la neboda de la reina Letícia, Carla Vigo, filla de la germana de la reina, la difunta Érika Ortiz, i de l’escultor Antonio Vigo. La cosa però, es va torçar abans d’hora i per causes que encara es desconeixen, però que apunten a la reina Letícia, Carla Vigo no es va presentar a l’acte a recollir el seu premi.

 

Carla Vigo, molt implicada en la causa LGTBI

Carla Vigo és una noia jove molt activa a les xarxes i ha ofert el seu suport de diverses maneres el col·lectiu LGTBI durant els últims temps, defensant la causa i afirmant que li encantaria ser pregonera del Dia de l’Orgull. Per tot això, Carla havia estat convidada a l’acte de Studio 54 per recollir el seu Premi Orgull «pel seu suport i visibilitat al moviment LGTBI»; la seva presència estava confirmada fins i tot pel seu representant, però amb només 3 hores d’antelació, el representant va cancel·lar la seva assistència a l'acte,  comunicant a l'organització que Carla Vigo no faria acte de presència a l’esdeveniment, sense aportar cap mena de justificació ni explicació.

 

La reina Letícia no ha considerat correcte que la seva neboda assiteixi a un acte de l'Orgull
La reina Letícia no ha considerat correcte que la seva neboda assisteixi a un acte de l'Orgull | CatalunyaDiari.cat

 

Algunes fonts de l’organització d’aquests premis, apunten que la reina Letícia seria la causant d'aquest canvi d'opinió.  Aquesta s’hauria oposat fermament a què la seva neboda assistís a aquesta mena d’acte, per l’exposició mediàtica que comporta, i no pas perquè la reina s’oposi a aquest col·lectiu, al qual ha rebut diverses vegades i amb el qual empatitza en tots els seus vessants. Tot i estar a favor de la causa, la reina hauria convençut a la seva neboda de declinar la seva assistència als premis, al·legant que la seva presència en un acte de l'orgull no era el més adequat i que podria salpicar la Casa Reial.

 

També et pot interessar...