Gabriel Rufián surt en defensa d'Albert Rivera

El portaveu d'ERC al congrès surt en defensa d'Albert Rivera i Malú
Gabriel Rufián s'ha posicionat sobre la relació d'Albert Rivera i Malú | CatalunyaDiari.cat

 

La relació entre el polític català Albert Rivera i la cantant Malú ha estat últimament objecte de discussió dins del panorama polític espanyol. La possible recent ruptura dels dos està sent encara més viral que la mateixa relació.

 

Gabriel Rufián defensa la vida privada d'Albert Rivera

Fa uns dies Pablo Iglesias va defensar la relació entre la cantant i el polític davant els atacs de la premsa espanyola i de les xarxes socials. Recentment, un altre polític, Gabriel Rufián, ha defensat el seu company de professió. El diputat independentista d'ERC ha publicat un tuit en el qual dona el seu suport a Rivera: «M'és igual qui sigui i del partit que sigui. El que pensi, el que digui i com ho digui. El que està passant avui a Twitter entorn de la vida privada d'un polític i la seva parella o no parella és absolutament fastigós i condemnable», deia Rufián aquest diumenge.

 

 

Albert Rivera i Malú han estat molt perseguits per la premsa

Rufián ha seguit d'aquesta manera l'exemple de Pablo Iglesias, qui va denunciar la setmana passada la persecució que van patir el líder de Ciutadans i Malú. Està clar que malgrat les discrepàncies polítiques, Rivera està rebent un gran suport davant els atacs que està patint per la seva relació amb la coneguda cantant. I la qual sembla haver acabat en ruptura a causa de tota aquesta pressió mediàtica.

 

Diverses fonts asseguren que la parella hauria acabat trencant la seva relació | EFE
 

També et pot interessar...