ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

ARA MATEIX

🚧 Aturades de dos quilòmetres a la C-32 per un accident

El rei Felip viatjarà a Palma de Mallorca el pròxim 26 de juliol

El rei participarà en les regates mentre espera la seva dona i les seves filles, que arribaran més tard
L'últim cop que vam veure a les dues filles de Letícia va ser durant un acte oficial | INSTAGRAM

 

Ja estem en ple estiu i per fi se saben les dates en què el rei Felip VI i la família reial al complet viatjaran a Palma de Mallorca com cada any per celebrar les seves vacances en família. Tal com ha informat la Casa Reial al Diari de Mallorca, el pròxim 26 de juliol, i amb motiu de la 38a regata de la Copa del Rei Mapfre, el rei Felip VI s’instal·larà en solitari al Palau de Marivent, per poder competir en l’Aifos, tot i que ha assegurat que no ho farà cada dia.

 

La resta de la família arribarà més tard

D’aquesta manera, el rei viurà i tindrà la seva oficina ‘laboral’ al Palau de Marivent, des d’on esperarà l'arribada de la seva dona, la reina Letícia, i les seves dues filles, que tenen prevista la seva arribada dos dies més tard, el 28 de juliol. La causa d’aquest retard és que Elionor i Sofia es troben actualment en un campament als Estats Units i no tornaran a Espanya fins a finals del mes de juliol.

 

Les dues germanes estaran tot el juliol als Estats Units | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva banda, la reina emèrita Sofia arribarà a principis de la següent setmana acompanyada de la seva filla la Infanta Helena, en unes vacances que són les preferides de la reina emèrita, ja que és una de les poques èpoques de l’any en què pot gaudir de la família al complet. A qui no veurem per l’illa de Palma serà doncs, al rei emèrit Joan Carles, que passarà les seves vacances a Sanxenxo i a la Costa Blava acompanyat dels seus amics.

 

També et pot interessar...